Συνελήφθη για κλοπή στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνελήφθη για κλοπή στην Καλαμάτα

Συνελήφθη για κλοπή στην Καλαμάτα

Share This
Συνελήφθη, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας Μεσσηνίας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 32 ετών, για κλοπή.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω, σήμερα (9-11-2011) πρώτες πρωινές ώρες, μαζί με ακόμα ένα (1) άτομο, μπήκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 39χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό, ενώ το άλλο άτομο περίμενε έξω από το κατάστημα επιτηρώντας τον χώρο, ωστόσο, μετά από την άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 32χρονος συνελήφθη, ενώ ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή.
Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε, ο 32χρονος διαμένει παράνομα στην Χώρα, καθ΄όσον είχε εισέλθει τον Απρίλιο 2011 με τρίμηνη ελεύθερη παραμονή, την οποία και παραβίασε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages