Οικολόγοι και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τα επεισόδια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οικολόγοι και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τα επεισόδια

Οικολόγοι και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν τα επεισόδια

Share This
Με διαφορετικό τρόπο καταγγέλλουν τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο οι Οικολόγοι και το ΣΥΡΙΖΑ που ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του...Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου καταδικάζουν τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τρίπολης
Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου παρακολούθησαν με αποτροπιασμό τα επεισόδια που δημιούργησε ομάδα θερμόαιμων πολιτών στο ΠΕΣΥΠ με αφορμή την χωροθέτηση μιας μονάδας βιοαερίου από αγροκτηνοτροφικά απόβλητα στην Μαντινεία.
Πέρα από το αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς με την πολιτική Τατούλη, το να ασκείται βία που μπορεί να φτάσει ακόμη και σε θανάτους πολιτών, δείχνει το μέγεθος της κρίσης που διέρχεται η χώρα, που είναι πρωτίστως κρίση πολιτισμική εκτός από οικονομική, πολιτική και οικονομική κρίση.
Είναι προφανές ότι ο τρόπος που ασκήθηκε και εξακολουθεί να ασκείται η πολιτική στην χώρα εξέθρεψε και επιτείνει φαινόμενα, που τώρα δύσκολα θα τιθασευτούν ιδίως από εκείνους που τόσα χρόνια τα καλλιέργησαν και εξακολουθούν να τα καλλιεργούν για να αποκομίσουν πολιτικά και προσωπικά οφέλη.
Φαίνεται σήμερα ότι ο ψύχραιμος και τεκμηριωμένος με κριτήρια κοινωνικής συνοχής και οικολογικής συμβατότητας λόγος πνίγεται. Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι, "τρώει τις σάρκες της", κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με την βία.
Οι ΟΠ ακριβώς στους σημερινούς καιρούς δηλώνουν ότι είναι αντίθετοι με την βία σε κάθε μορφή της και γνωρίζοντας τα αδιέξοδα στα οποία αυτή οδηγεί, προσπαθούν να προτείνουν λύσεις βιώσιμες για την κοινωνία και το περιβάλλον.
ΣΥΡΙΖΑ: Βασικός υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός ο κ. Τατούλης.
Όλοι είδαμε και ζήσαμε τα πρωτοφανή γεγονότα στη συνεδρίαση του Π.Σ της Περιφέρειας Πελ/σου στις 5/4, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός συμπολίτη μας και την διακοπή φυσικά της συνεδρίασης .
Τι ήταν αυτό όμως που ώθησε κάποιους συμπολίτες μας να έχουν παραβατικές συμπεριφορές, κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει όλους.
Κατά την γνώμη μας η συμπεριφορά και η τακτική που ακολουθεί ο κ. Τατούλης, εξεγείρουν τους πολίτες, γιατί φροντίζει πρώτα να διαχέει ψευδείς ειδήσεις σε βάρος των πολιτών που διεκδικούν τα αιτήματά τους και ταυτόχρονα τους λοιδορεί, όπως έπραξε στη συνεδρίαση του Π.Σ, φροντίζει όμως να συκοφαντεί και όσους διαφωνούν με τις απόψεις του, όπως τον επικεφαλής της Α.Σ.Πελ/σου Θαν. Πετράκο, (που κάποιο λεωφορείο θα ερχόταν από την Κουμουνδούρου για να δημιουργήσουν φασαρίες ) όπως είπε η κ. Νικολάκου στη συνάντηση με μέλη της επιτροπής του Συλλόγου Μαντινείας, συκοφαντώντας και τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι καλλιεργείτο κλίμα αρνητικό τις προηγούμενες ημέρες, για φασαρίες, προβοκάτορες κλπ, και μάλιστα συμμετείχαν και τα γνωστά δύο κίτρινα μπλόκ.
Θεωρούμε ότι βασικός υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός των γεγονότων στη συνεδρίαση του Π.Σ είναι ο ίδιος ο κ Τατούλης με την απαράδεκτη συμπεριφορά του, πού εξέγειρε τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages