Αρδευτικά έργα Πεταλιδίου, Πανιπερίου και Αγ. Σωτήρας σε τάξη.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αρδευτικά έργα Πεταλιδίου, Πανιπερίου και Αγ. Σωτήρας σε τάξη..

Αρδευτικά έργα Πεταλιδίου, Πανιπερίου και Αγ. Σωτήρας σε τάξη..

Share This
Συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στ. Αναστασόπουλος παρουσία του αρμόδιου αντιδήμαρχου της ΔΕ Πεταλιδίου του προέδρου της Τ.Κ. Πεταλιδίου και Πανιπερίου, τους προέδρους των προσωρινών διοικουσών επιτροπών Πανιπερίου και Αγίας Σωτήρας, τον πρόεδρο Πανιπερίου και μελετητών, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της κατάθεσης πρότασης χρηματοδότησης για την αναβάθμιση – βελτίωση των υφιστάμενων αρδευτικών δικτύων των Τ.Κ. Πεταλιδίου και Πανιπερίου. Στην περιοχή του Πεταλιδίου υφίσταται από το έτος 1986 αρδευτικό δίκτυο το οποίο παρουσιάζει φθορές και απαιτεί βελτιωτικές επεμβάσεις που αφορούν κυρίων εξαρτήματα υδροληψιών, βανών κλπ. στην Τ.Κ. Πανιπερίου επίσης υφίστανται δύο αρδευτικά δίκτυα ένα στο Πανιπέρι και ένα στην Αγία Σωτήρα που και αυτά απαιτούν βελτιώσεις για να αντιμετωπιστούν οι φθορές που έχουν υποστεί με το πέρασμα του χρόνου και τη χρήση τους.
Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και οι ειδικοί συνεργάτες αξιοποιώντας υφιστάμενη μελέτη της Νομαρχίας καθώς και τα κατασκευαστικά σχέδια των αρδευτικών δικτύων Πεταλιδίου, Πανιπερίου και Αγίας Σωτήρας, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα καταρτίσει φάκελο πρότασης αναβάθμισης των αρδευτικών έργων και θα τον καταθέσει εμπρόθεσμα σε ανοικτή πρόσκληση με συνολικό προϋπολογισμό 500.000,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages