Pages

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Προσλήψεις γιατρών στην Μεσσηνία


Ανακοινώθηκαν χθες Τετάρτη 11.12.2013 από το Υπουργείο Υγείας τα αποτελέσματα της προκήρυξης των 142 επικουρικών ιατρών για τα Νοσοκομεία της χώρας σύμφωνα με την οποία τρεις (3) νέοι ιατροί προσλαμβάνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ειδικότερα την άλλη εβδομάδα αναλαμβάνουν εργασία μία (1) αναισθησιολόγος, ένας (1) παθολόγος και μία (1) βιοπαθολόγος. Όπως επίσης τις επόμενες ημέρες προκηρύσσονται τέσσερις (4) νέες θέσεις επικουρικών ιατρών για τον Γ.Ν.Μεσσηνίας. Τρεις (3) θέσεις για την Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, (ένας (1) ορθοπεδικός, ένας (1) παθολόγος και μία (1) αναισθησιολόγος) και μία για την Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας (ένας (1) γενικός ιατρός). Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου αναμένονται και οι διορισμοί δύο (2) μονίμων καρδιολόγων στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Ταυτόχρονα χθες κοινοποιήθηκε στο Γ.Ν.Μεσσηνίας η υπουργική απόφαση (Αρ. ΔΙΠΠ/Φ.ΕΠ1/292/οικ.30621/31.10.2013) σύμφωνα με την οποία αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα οι διορισμοί 416 μονίμων ιατρών τα πρακτικά των κρίσεων έχουν σταλθεί στο Υπουργείο Υγείας από τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη οι ιατροί που θα διοριστούν, το επόμενο διάστημα, μόνιμα στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας είναι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου