Συνέδριο για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνέδριο για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Συνέδριο για την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Share This
«Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση στο Σταυροδρόμι Κρίσιμων Εξελίξεων: Πολιτικές, Στρατηγικές Επιλογές και Προοπτικές» είναι ο τίτλος συνεδρίου που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, το οποίο υπάγεται στη Σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Λουτράκι, μεταξύ 6 και 8 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο ClubHotelCasinoLoutraki. Το συνέδριο αποκτά μεγάλο ακαδημαϊκό και πολιτικό ενδιαφέρον, καθώς το 2014 η Ελλάδα αναλαμβάνει την Προεδρία της Ε.Ε., διεξάγονται οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση για τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους και ξεκινά η διαδικασία για συνταγματικού χαρακτήρα ουσιαστικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Στο συνέδριο θα μετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες από τα πεδία της Πολιτικής Επιστήμης, του Δικαίου, της Οικονομίας, της Φιλοσοφίας και οι εισηγήσεις τους εντάσσονται στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages