Ο Δημήτρης Οικονομάκος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη Λαϊκή Συσπείρωση - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δημήτρης Οικονομάκος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Ο Δημήτρης Οικονομάκος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Share This
Ο Δημήτρης Οικονομάκος είναι τελικά ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στη θέση του Παναγιώτη Κουφαλάκου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Δυτικής Μάνης. Στο Δήμο Οιχαλίας υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Κώστας Ρεϊντζόπουλος…. Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στο Δήμο Καλαμάτας, επειδή είναι υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ, δηλαδή νομικού προσώπου που εποπτεύεται από το Δήμο. Αυτό το ασυμβίβαστο δεν ίσχυε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, όπου πάλι με τη Λαϊκή Συσπείρωση είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος η αείμνηστη Αμαλία Χουλιάρα.
Ο Παναγιώτης Κουφαλάκος κατάγεται από τη Μάνη και έτσι αποφασίστηκε να είναι εκεί υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», επικεφαλής της οποίας μέχρι σήμερα είναι ο Κώστας Λαμπρινέας. Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Οικονομάκος είναι στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας, νέος σε ηλικία, με δράση στα εργατικά ζητήματα και με μεγάλο ενδιαφέρον για τον πολιτισμό. Στο Δήμο Οιχαλίας υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι ο Κώστας Ρεϊντζόπουλος, που επίσης κατάγεται από την περιοχή και είναι και εκείνος νέος άνθρωπος και στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Από καιρό έχει ανακοινωθεί επίσης ότι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι στην Τριφυλία ο Σαράντος Κουκούμης, στη Μεσσήνη ο Κώστας Αποστολόπουλος και στην Πύλο-Νέστορας η Σοφία Αποστολοπούλου.
Πηγή kalamtajournal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages