Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελ/σου ο Ηλίας Στρατηγάκος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελ/σου ο Ηλίας Στρατηγάκος

Νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελ/σου ο Ηλίας Στρατηγάκος

Share This
Με 28 ψήφους εξελέγη στην σημερινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου νέος πρόεδρος του σώματος ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λακωνίας Ηλίας Στρατηγάκος. Ο κ. Στρατηγάκος, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, έλαβε στην πρώτη ψηφοφορία τις 23 ψήφους της πλειοψηφίας (συμμετείχαν μόνο οι σύμβουλοι του Τατούλη) και στη δεύτερη που συμμετείχαν όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι 28 ψήφους (ψήφισαν 38 και 10 ψηφοδέλτια ήταν άκυρα). Ο κ. Στραγητάκος αντικατέστησε τον παραιτηθέντα πρόεδρο Γιώργο Πουλοκέφαλο, ο οποίος αποχωρώντας από την θέση του ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο να είναι "σιδηροκέφαλος".
Ο νέος πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν και τόνισε πως θα πρσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και να είναι οι συνεδριάσεις πιο σύντομες χωρίς όμως αυτό να αποβαίνει εις βάρος του διαλόγου.Στη ειδική συνεδρίαση παρέστη και ο νέος περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας Μιχάλης Σαββανός που πήρε τη θέση του κ. Παπαγγελόπουλου, ο οποίος έγινε αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας στη θέση του Γιώργου Δέδε που παραιτήθηκε. Τέλος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης μετά το πέρας της ειδικής συνεδρίασης ανακοίνωσε την προσχώρηση του ΠΣ του Δημήτρη Δράκου, Βασίλη Σιδέρη στον συνδυασμό της "Νέας Πελοποννήσου" και την κάθοδό του ως υποψηφίου στην ΠΕ Αργολίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages