Καταγγέλλει την τακτική Νίκα να προσελκύσει, με άγνωστα «ανταλλάγματα», στελέχη της παράταξής του - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καταγγέλλει την τακτική Νίκα να προσελκύσει, με άγνωστα «ανταλλάγματα», στελέχη της παράταξής του

Καταγγέλλει την τακτική Νίκα να προσελκύσει, με άγνωστα «ανταλλάγματα», στελέχη της παράταξής του

Share This
«Κα­ταγ­γέλ­λου­με την τα­κτι­κή του δη­μάρ­χου Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα να προ­σελ­κύ­ει, προ­φα­νώς, με ά­γνω­στα «αν­ταλ­λάγ­μα­τα», στε­λέ­χη της πα­ρά­τα­ξής μας και να τα πε­ρι­λαμ­βά­νει στο δι­κό του ψη­φο­δέλ­τιο. Ο φό­βος του ό­τι η «Αλ­λα­γή για τον Δή­μο της Κα­λα­μά­τας» θα του φρά­ξει τον δρό­μο προς τον δη­μαρ­χια­κό θώ­κο, θα τον κα­τα­τρέ­χει μέ­χρι την τε­λευ­ταί­α ώ­ρα.» Δή­λω­σε με­τα­ξύ άλ­λων ο υ­πο­ψή­φιος Δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας Θό­δω­ρος Μπρε­δή­μας για την με­τα­πή­δη­ση των κ.κ. Αν­δρε­ά­κου και Δι­και­ου­λά­κου στο ψη­φο­δέλ­τιο του Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα. Ε­πί­σης ο κ. Μπρε­δή­μας τους κα­λεί να πα­ραι­τη­θούν α­πό δη­μο­τι­κοί σύμ­βου­λοι α­φού έ­χουν ε­κλε­χτεί με τον συν­δυα­σμό του.
Συγ­κε­κρι­μέ­να ο κ. Μπρε­δή­μας στην α­να­κοί­νω­σή του το­νί­ζει:
«Κα­ταγ­γέλ­λου­με την τα­κτι­κή του δη­μάρ­χου Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα να προ­σελ­κύ­ει, προ­φα­νώς, με ά­γνω­στα «αν­ταλ­λάγ­μα­τα», στε­λέ­χη της πα­ρά­τα­ξής μας και να τα πε­ρι­λαμ­βά­νει στο δι­κό του ψη­φο­δέλ­τιο. Ο φό­βος του ό­τι η «Αλ­λα­γή για τον Δή­μο της Κα­λα­μά­τας» θα του φρά­ξει τον δρό­μο προς τον δη­μαρ­χια­κό θώ­κο, θα τον κα­τα­τρέ­χει μέ­χρι την τε­λευ­ταί­α ώ­ρα. Κα­μιά μά­χη δεν χά­θη­κε. Αν­τί­θε­τα, η α­πο­στα­σί­α α­τσα­λώ­νει αυ­τούς που μέ­νουν πι­στοί και τους εν­θαρ­ρύ­νει να α­γω­νι­στούν με με­γα­λύ­τε­ρο πεί­σμα. Να εί­ναι σί­γου­ρος ο κ. Νί­κας ό­τι τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα θα μας δι­και­ώ­σουν.Αυ­το­νό­η­το εί­ναι ό­τι οι κ.κ. Αν­δρε­ά­κος και Δι­και­ου­λά­κος θα πρέ­πει να πα­ραι­τη­θούν α­πό τις θέ­σεις τους ως δη­μο­τι­κών συμ­βού­λων της «Αλ­λα­γής», προ­κει­μέ­νου να κα­τα­λά­βουν τις θέ­σεις τους οι κα­τά σει­ράν, ε­πι­λα­χόν­τες.Α­πευ­θυ­νό­μα­στε ε­πί­σης, προς κά­θε ε­πί­δο­ξο α­πο­στά­τη και προς κά­θε πα­ρά­τα­ξη να α­να­λο­γι­σθούν τις ευ­θύ­νες τους τις ση­με­ρι­νές αλ­λά και τις αυ­ρια­νές και να έ­χουν υ­πό­ψιν τους ό­τι το 1965 πα­ρήλ­θε και μπή­κε στο χρο­νον­τού­λα­πο της ι­στο­ρί­ας.
Ε­μείς δη­λώ­νου­με, προς κά­θε κα­τεύ­θυν­ση, η πα­ρά­τα­ξη «Αλ­λα­γή για τον Δή­μο Κα­λα­μά­τας» θα α­γω­νι­στεί να α­παλ­λά­ξει τον Δή­μο α­πό τον δή­μαρ­χο των κυ­βο­λί­θων και των έρ­γων βι­τρί­νας, με α­νάλ­γη­τη πο­λι­τι­κή προς τους κοι­νω­νι­κά α­σθε­νέ­στε­ρους. Κυ­ρια­κή κον­τή γι­ορ­τή!!  Ή­δη, ο συν­δυα­σμός με τα ά­ξια στε­λέ­χη του άρ­χι­σε τον προ­ε­κλο­γι­κό του α­γώ­να και εν­τός των η­με­ρών θα υ­πάρ­ξουν σχε­τι­κές α­να­κοι­νώ­σεις, το δε νέ­ο προ­ε­κλο­γι­κό μας κέν­τρο θα λει­τουρ­γή­σει τις προ­σε­χείς η­μέ­ρες ε­πί της ο­δού Σι­δη­ρο­δρο­μι­κού Σταθ­μού 4, (πρώ­ην Κέν­τρο Χρυ­σού).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages