Συντονισμός Δήμου Μεσσήνης και Πυροσβεστικής ενόψει αντιπυρικής περιόδου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συντονισμός Δήμου Μεσσήνης και Πυροσβεστικής ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Συντονισμός Δήμου Μεσσήνης και Πυροσβεστικής ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Share This
Συνάντηση στο γραφείο του στο Δημαρχείο είχε σήμερα ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος με τον Αρχιπύραργο κ. Γιόβα Κωνσταντίνο, Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας κ. Κυριακουλέα Κυριακούλη. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Πυροσβεστικής και αναλύθηκαν θέματα που αφορούν την προσεχή, καλοκαιρινή αντιπυρική περίοδο. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι αξιοποίησης των διαθέσιμων πόρων για την καλύτερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
Ακολούθως επισκέφτηκαν το Eθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεταλιδίου όπου είχαν συζήτηση με τους εθελοντές πυροσβέστες που εκείνη τη στιγμή είχαν υπηρεσία . Ένας εξ αυτών έθεσε το θέμα της ενίσχυσης του κλιμακίου με επιπλέον στολές. Ο κ. Γιόβας εξήγησε πως οι προμήθειες τέτοιων ειδών έχουν μπλοκάρει εδώ και αρκετά χρόνια λόγω ενστάσεων και γραφειοκρατικών προβλημάτων. Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος δεσμεύτηκε πως αν υπάρξει περεταίρω καθυστέρηση ο Δήμος θα καλύψει τις ανάγκες από τα χρήματα πυροπροστασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages