ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΡΓΕΛΗ ΣΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ...ΔΗΛΩΣΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΡΓΕΛΗ ΣΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ...ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΘΟΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΡΓΕΛΗ ΣΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ...ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Share This
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κλάδος έθεσε ενώπιον του Υπουργού Δικαιοσύνης και ανωτάτων στελεχών του χώρου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Ο Κώστας Μαργέλης στην ομιλία του στο γεύμα που παρέθεσε με αφορμή τον σημερινό εορτασμό στην εκδήλωση του συλλόγου, έθεσε τα εξής αιτήματα:
"1/ Η δημιουργία ενός σύγχρονου καταστήματος κράτησης στην έδρα του Εφετείου Καλαμάτας, γνωρίζετε καλύτερα από όλους, ότι θα ενδυναμώσει τη λειτουργία του ίδιου του Εφετείου και η ύπαρξη και μόνο του Εφετείου Καλαμάτας οδηγεί στην επιτακτική ανάγκη για ίδρυση σύγχρονου καταστήματος κράτησης στην περιφέρεια του. Στη δίκαιη προσπάθεια του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας θέλουμε να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας.
2/ Να προχωρήσετε γρηγορότερα στη ψήφιση μόνο του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και ας πάει χρονικά λίγο αργότερα η ψήφιση του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Σχετικά με την Πολιτική Δικονομία, κ. Υπουργέ, υπάρχουν διατάξεις που θέλουν αρκετή βελτίωση με σκοπό την ταχύτερη και ουσιαστικότερη απονομή της δικαιοσύνης και την εν γένει βελτίωση της διαδικασίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages