Η Π. Ε. Μεσσηνίας παραχώρησε ένα αυτοκίνητο τύπου JEEP στην 120 ΠΕΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Π. Ε. Μεσσηνίας παραχώρησε ένα αυτοκίνητο τύπου JEEP στην 120 ΠΕΑ

Η Π. Ε. Μεσσηνίας παραχώρησε ένα αυτοκίνητο τύπου JEEP στην 120 ΠΕΑ

Share This
Στο πλαί­σιο της αν­τι­πυ­ρι­κής πε­ρι­ό­δου, η Π. Ε. Μεσ­ση­νί­ας πα­ρα­χώ­ρη­σε έ­να αυ­το­κί­νη­το τύ­που J­E­EP στην 120 ΠΕ­Α, προ­κει­μέ­νου να χρη­σι­μο­ποι­η­θεί μέ­χρι 31-10-2014 για τη με­τα­κί­νη­ση της  μι­κτής πε­ρι­πό­λου στο Νο­μό, με σκο­πό την ε­πι­τή­ρη­ση και ά­με­ση α­ναγ­γε­λί­α πυρ­κα­γιάς. Το συγ­κε­κρι­μέ­νο ό­χη­μα πα­ρα­χω­ρή­θη­κε με α­πό­φα­ση του Πε­ρι­φε­ρεια­κού Συμ­βου­λί­ου.Σή­με­ρα, , ε­πι­σκέ­φθη­κε τον Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Γιά­ννη Αρ­γυ­ρα­κη στο γρα­φεί­ο του ο Δι­οι­κη­τής της 120 ΠΕ­Α Τα­ξί­αρ­χος Ι­πτά­με­νος Γρη­γό­ριος Δη­μα­κο­γιά­ννης, συ­νο­δευ­ό­με­νος α­πό τον Ε­πι­σμη­να­γό (ΤΜΜ) Λάμ­προ Κου­ρέ­τα. Στη συ­νάν­τη­ση υ­πε­γρά­φη α­πό τον Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Μεσ­ση­νί­ας και το Δι­οι­κη­τή της 120 ΠΕ­Α σχε­τι­κό πρω­τό­κολ­λο πα­ρά­δο­σης – πα­ρα­λα­βής του εν λό­γω ο­χή­μα­τος.
Ε­πι­προ­σθέ­τως, ο κ. Αρ­γυ­ρά­κης δι­α­βε­βαί­ω­σε τον κ. Δη­μα­κο­γιά­ννη ό­τι σύν­το­μα θα βελ­τι­ω­θεί η εί­σο­δος –έ­ξο­δος στο Α­ε­ρο­δρό­μιο της 120 ΠΕ­Α, με έ­ξο­δα της ΠΕ Μεσ­ση­νί­ας, για α­σφα­λή κί­νη­ση των ο­χη­μά­των κα­τά την εί­σο­δο – έ­ξο­δό τους στη μο­νά­δα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages