ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Share This
Διατάξεις που είναι γνωστές ως «μάτια γάτας» και οι οποίες συμβάλλουν στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, τοποθετήθηκαν στο οδόστρωμα της Ναυαρίνου, σε 4 σημεία και στην οδό Τσαμαδού, στο λιμάνι.Με τις διατάξεις αυτές, οι οδηγοί μειώνουν ταχύτητα και εντείνουν την προσοχή τους, όσον αφορά σε δρόμους με έντονη κυκλοφορία το καλοκαίρι, τους οποίους διασχίζουν κάθετα πολλοί πεζοί.
Δεδομένης της αυξημένης τουριστικής κίνησης στην πόλη της Καλαμάτας, ο Δήμος προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου σημείου Τουριστικής Υποστήριξης, στην Παραλία.
Το νέο info kiosk του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης του Δήμου Καλαμάτας λειτουργεί στην οδό Ναυαρίνου, στην κεντρική προκυμαία (στην προβολή της οδού Κανάρη), παρέχοντας τουριστικές πληροφορίες στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Επίσης, παρέχονται δωρεάν έντυπα τουριστικού περιεχομένου για το κοινό.
 Οι ώρες λειτουργίας του είναι 18.30 - 21.30 όλες τις ημέρες της εβδομάδας εκτός Τετάρτης, ενώ αναμένεται να λειτουργήσει μέχρι και το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages