Pages

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Σε "ψήφο εμπιστοσύνης" για την διαχείριση σκουπιδιών Π. Τατούλη και τον σε εξέλιξη σκουπιδοδιαγωνισμό εξελίσσεται η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου.

Εκλέγονται συνολικά 21 μέλη (12 δήμαρχοι, 9 σύμβουλοι). 
Σύμφωνα με την νεοδημοκρατική εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο να λάβει 11 έως 13 ψήφους., που στη συνέχεια -μαζί με τους υπολοίπους που θα εκλεγούν- θα συνεδριάσουν για να εκλέξουν τον Πρόεδρο της ΠΕΔ.

Τα ψηφοδέλτια

>>> Το "γαλάζιο" ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους δημάρχους Δ. Καμπόσο (Άργους), Π. Νίκα (Καλαμάτας,  απερχόμενο Πρόεδρο), Στάθη Αναστασόπουλο (Μεσσήνης), Παναγιώτη Κατσίβελα (Τριφυλίας) Κ. Γκάτζιο (Επιδαύρου), Δ. Σφυρή (Ερμιονίδας), Αν. Παπακυριάκος (Βέλου-Βόχας), Κ. Καλαντζής (Νεμέας), αλλά και οι σύμβουλοι Γ. Σμυρνιώτης (πρώην δήμαρχος Τρίπολης) και Στ. Αργειτάκος (πρώην δήμαρχος Σπάρτης) και ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας Σαρ. Μαρινάκης.

>>> Το "πράσινο" ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους δημάρχους Δ. Παυλή (Τρίπολης), Γ. Γκιώνης (Λουτρακίου-Αγιών Θεοδώρων-Περαχώρας), Σπ. Σταματόπουλος (Σικυωνίων) και ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Γ. Χριστόπουλος.

>>> Το "μπορντό" ψηφοδέλτιο με υποψηφίους τους δημοτικούς συμβούλους Καλαμάτας Μ. Μάκαρη και Στ. Μπεχράκη.

>>> Το "λευκό" ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου αριστερού δημάρχου Σπάρτης Β. Βαλιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου