ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ..ΒΟΛΕΥΤΕΣ.. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ..ΒΟΛΕΥΤΕΣ..

ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ..ΒΟΛΕΥΤΕΣ..

Share This
Για σταθεροποίηση της ελληνικής αγοράς το 2014 κάνει λόγο ο επικεφαλής της ΕΣΕΕ, ζητώντας από τους βουλευτές να αποτρέψουν τις πρόωρες εκλογές. Για πολιτική αβεβαιότητα σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου έκανε λόγο ο Γ. Βρούτσης. Σαρώνει η μερική απασχόληση στο εμπόριο."Ας πράξουν οι βουλευτές ότι είναι καλύτερο για τη χώρα τους . Η περιπέτεια που μπορεί να προκύψει με πρόωρες εκλογές μπορεί να ζημιώσει ακόμα περισσότερο την επιχειρηματικότητα".
Αυτό δήλωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλης Κορκίδης κατά τη διάρκεια παρουσίασης της «Ετήσιας Έκθεσης Ελληνικού Εμπορίου 2014». Για να συμπληρώσει: «η ελληνική αγορά και η πραγματική οικονομία για πρώτη χρονιά το 2014 σταθεροποιείται».
Από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης ανέφερε: "Το βάρος θα πέσει και στους πολίτες αν δεν υπάρξει εκλογή Προέδρου. Θα βρεθούν (οι πολίτες) αντιμέτωποι με τις επιλογές τους σε ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας."
Σημειώνεται ότι η έρευνα της ΕΣΕΕ δείχνει ότι για πρώτη χρονιά το 2014 οι εμπορικές επιχειρήσεις εμφανίζουν κέρδη προ φόρων 1δισ. ευρώ, όμως απο την κρίση (2008-2014) έκλεισαν 100.000 ΜμΕ αλλά και μεγάλες, ενώ χάθηκαν 220.000 θέσεις εργασίας.
Η δημόσια παρουσίαση της Έκθεσης θα γίνει σήμερα το απόγευμα σε εκδήλωση που θα παραστεί ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages