Πελοπόννησος: "Εμφύλιος" στο ΠΑΣΟΚ - "Ανοιχτά" Δέδες με Παπανδρέου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πελοπόννησος: "Εμφύλιος" στο ΠΑΣΟΚ - "Ανοιχτά" Δέδες με Παπανδρέου

Πελοπόννησος: "Εμφύλιος" στο ΠΑΣΟΚ - "Ανοιχτά" Δέδες με Παπανδρέου

Share This
Το ρεπορτάζ του diogenis-press με τίτλο "Μιλούν για ενότητα οι πολέμιοι του Δέδε;" κοινοποιούν στο facebook οι περιφερειακοί σύμβουλοι (υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες στις περιφερειακές εκλογές) Γ. Πουλοκέφαλος (Λακωνίας) και Π. Αλευράς (Μεσσηνίας) της ομάδας του Γ. Δέδε, επικεφαλής υποψήφιου περιφερειάρχη του συνδυασμού "Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία".  

------------

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ (SIC)

Μιλούν για ενότητα οι πολέμιοι του Δέδε;
Πριν απο λίγους μήνες τον Μαϊο, στις περιφερειακές εκλογές η Δημοκρατική Παράταξη σε όλη την Πελοπόννησο, είχε την ευκαιρία να εκλέξει περιφερειάρχη.
Η παράταξη του Γιώργου Δέδε για 800 ψήφους δεν μπήκε στον δεύτερο γύρο όπου σύμφωνα με όλους θα κέρδιζε τον Πέτρο Τατούλη.
Η επίσημη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι βουλευτές όπως και πολιτευτές της Πελοποννήσου είχαν κάνειΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΙΣ με τον τον περιφερειάρχη και ΑΝΟΙΚΤΑ πολέμησαν το Δημοκρατικό ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχε και η ΔΗΜΑΡ.
Οι κκ. Κωνσταντινόπουλος, Γρηγοράκος, Μανιάτης και Φαρμάκη έδωσαν χείρα βοηθείας στον κ.Τατούλη και μάλσιτα με τρόπο που προκάλεσε το δημοκρατικό αίσθημα χιλιάδων πολιτών στην Πελοπόννησο.
Οι επίσημοι εκφραστές της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ αδιαφόρησαν για την ΕΝΌΤΗΤΑ της Προοδευτικής Παράταξης και την ΔΙΕΣΠΑΣΑΝ εν ψυχρώ.
Οι ίδιοι οι βουλευτές του Ευάγγελου Βενιζελου ήταν στην πρώτη σειρά των συγκεντρώσεων Τατούλη.
Δεν έχουν σήμερα το ΗΘΙΚΟ δικαίωμα να μιλούν για διάσπαση.
Πίκραναν τον κόσμο της παράταξης, έδωσαν την περιφέρεια στην ΝΔ και αυτό φάνηκε τώρα και με την υποψηφιότητα της κας. Τατούλη κόρης του περιφερειάρχη με την ΝΔ και διέλυσαν σε όλη την Πελοπόννησο το ΠΑΣΟΚ.
Τι ζητούν τώρα;
Οι ίδιοι ταυτίσθηκαν με την ΝΔ σε τέτοιο βαθμό που έστειλαν χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον Σύριζα.
Ο Δέδες βέβαια πήρε 16% στις εκλογές και οι ίδιοι μόλις 8% στις ευρωεκλογές.
Ούτε αυτό το μάθημα το πήραν.
Η παράταξη θα ανασυγκροτηθεί και ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε το ρίσκο και πάλι για αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages