25.000 Γάλλοι τουριστών και πτήση Καλαμάτα - Λίβανο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

25.000 Γάλλοι τουριστών και πτήση Καλαμάτα - Λίβανο

25.000 Γάλλοι τουριστών και πτήση Καλαμάτα - Λίβανο

Share This
Με αυξανόμενο δυναμισμό και μετρήσιμα αποτελέσματα η παρουσία στις διεθνείς αγορές

Με συμμετοχή-ρεκόρ 30 Πελοποννήσιων τουριστικών επιχειρηματιών έλαβε μέρος η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη μεγαλύτερη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού ITB Βερολίνο από τις 4 έως τις 8 Μαρτίου.
Στην τελετή των επίσημων εγκαινίων παρέστη και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τον Hans - Joachim Fuchtel, πριν αναχωρήσει για τη διαπεριφερειακή συνεργασία στο Schwabisch Hall.

Π. Τατούλης
Ο περιφερειάρχης την πρώτη ημέρα επισκέφθηκε την έκθεση και το ελληνικό περίπτερο και πραγματοποίησε συναντήσεις με την υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, το γ.γ. ΕΟΤ Πάνο Λειβαδά και στελέχη της τουριστικής αγοράς, όπου αναφέρθηκε στην αυξανόμενη ελκυστικότητα που παρουσιάζει το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και στην εδραίωση της διακριτής της ταυτότητας στις μεγάλες διεθνείς αγορές.
Ο κ. Τατούλης σχολίασε, επίσης, το ιδιαίτερα θετικό κλίμα για την Ελλάδα και τόνισε ότι η στρατηγική της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει στόχο «να κατακτούμε συνεχώς νέες αγορές για τα προϊόντα μας».
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησαν, ακόμη, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνα Νικολάκου και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα τουρισμού στην Μεσσηνία, Αντωνία Μπούζα.
Για πρώτη φορά, δε, συμμετείχαν οι Δήμοι Σπάρτης και Μονεμβάσιας στο περίπτερο της Πελοποννήσου, όπου οι εκπρόσωποι των Επιτροπών Τουρισμού ανέδειξαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Λακωνία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages