ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This
Από την ερχόμενη Τετάρτη, 18 Μαρτίου, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βάσει απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, που αφορούν σε μονοδρομήσεις στο οδικό δίκτυο που περικλείεται από τις οδούς Παλαιολόγου, Λακωνικής, Ηρώων και Βασ. Γεωργίου. Όπου δεν υπάρχει σήμανση, ισχύουν όσα αναφέρονται στον ΚΟΚ (προτεραιότητα από δεξιά).
Η εφαρμογή των παρεμβάσεων (μονοδρομήσεις και καθορισμός προτεραιότητας) υλοποιείται με την κατάλληλη κατακόρυφη και οριζόντια σήμανση.

Στην κατεύθυνση Ανατολή - Δύση:
-Οδός Νικηταρά από την οδό Αλεξάκη έως την οδό Κλυταιμνήστρας, με κατεύθυνση προς την οδό Κλυταιμνήστρας (στο τμήμα από Παλαιολόγου έως Αλεξάκη είναι μονοδρομημένη)
-Οδός Π. Καίσαρη από την οδό Ρ. Φεραίου έως την οδό Ηρακλέους με κατεύθυνση προς την οδό Ηρακλέους (στο τμήμα από Παλαιολόγου έως Ρήγα Φεραίου είναι ήδη μονοδρομημένη)
-Οδός Ρουμελιώτου από την οδό Ρ. Φεραίου έως την οδό Μ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς την οδό Μ. Αλεξάνδρου (στο τμήμα από Ακρίτα έως Ρ. Φεραίου είναι ήδη μονοδρομημένη)
-Οδός Ιφίτου από την οδό Ηρακλέους έως την οδό Ηρώων με κατεύθυνση προς την οδό Ηρώων
-Οδός Σαρανταπόρου από την οδό Νίκης έως την οδό Ρ. Φεραίου με κατεύθυνση προς την οδό Ρ. Φεραίου (στο τμήμα Ρ. Φεραίου έως Παλαιολόγου είναι ήδη μονοδρομημένη)
-Οδός Μ. Τρουπάκη από την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την οδό Ρ. Φεραίου  με κατεύθυνση προς την οδό Ρ. Φεραίου (στο τμήμα Ρ. Φεραίου έως Παλαιολόγου είναι ήδη μονοδρομημένη).

Με κατεύθυνση Βορρά-Νότο:
-Οδός Μ. Αλεξάνδρου, μέχρι πλήρους διάνοιξης που μπορεί να λειτουργήσει σαν διπλής κατεύθυνσης, προτείνεται από την οδό Λακωνικής έως την οδό Π. Καίσαρη με κατεύθυνση προς την οδό Π. Καίσαρη και από την οδό Β. Γεωργίου έως την οδό Μ. Τρουπάκη με κατεύθυνση προς την οδό Μ. Τρουπάκη
-Οδός Ρ. Φεραίου από το παρκάκι της οδού  Καίσαρη έως την οδό Β. Γεωργίου  με κατεύθυνση προς τη Β. Γεωργίου.
-Οδός Αλεξάκη από την οδό Λακωνικής έως την οδό Π. Καίσαρη με κατεύθυνση προς την οδό Π. Καίσαρη
-Οδός Κλυταιμνήστρας από τον Λακωνικής έως την οδό Β. Γεωργίου με κατεύθυνση προς την οδό Β. Γεωργίου
-Οδός Ν. Μεθώνης από την οδό Καίσαρη έως την οδό Λακωνικής με κατεύθυνση προς την οδό Λακωνικής
-Οδός Νίκης από την οδό Β. Γεωργίου έως την οδό Λακωνικής με κατεύθυνση προς την οδό Λακωνικής
-Οδός Ηρακλέους από την οδό Π. Καίσαρη έως την οδό Ιφίτου με κατεύθυνση προς την οδό Ιφίτου.
Οι οδοί (απέναντι από το Ανατολικό Κέντρο) Πολυχάωνος και Περιήρους, λόγω της στενότητάς τους, μονοδρομούνται με κατεύθυνση από Λακωνικής προς Περικλέους και από Πολυχάωνος προς Λακωνικής.
Σε όλους τους υπόλοιπους δρόμους μικρότερου πλάτους λόγω ιδιαιτέρων δυσκολιών που παρουσιάζουν δε γίνεται παρέμβαση κυκλοφοριακά και λειτουργούν ως έχουν.

Προτεραιότητα οδών και στάθμευση οχημάτων
Στην εν λόγω περιοχή που προτείνονται οι μονοδρομήσεις προτεραιότητα έχουν οι οδοί Βασ. Γεωργίου, Ακρίτα, Παλαιολόγου, Λακωνικής και Ηρώων έναντι όλων των καθέτων σ’ αυτές. Επιτρέπεται   η   στάθμευση     των  αυτοκινήτων  στις  οδούς  όπου δεν  εμποδίζεται  η κυκλοφορία των οχημάτων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages