ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ...

Share This
Και που να μην θεωρούσε… λήξαν το θέμα με την Μαρία Οικονομάκου ο Παναγιώτης Νίκας. Ο δήμαρχος Καλαμάτας σε μια ακόμη… αψυχολόγητη – σε αντίθεση με τα όσα θέλησε να δείξει χθες – κίνηση ανακοίνωσε μέσω του site του δήμου την… εξορία της Προέδρου του Δ.Σ. της Καλαμάτας από το Δημαρχείο. Πλέον το γραφείο της το καταλαμβάνουν οι μειοψηφίες και η κα Οικονομάκου 
με το γραφείο της Προέδρου του Δ.Σ. Καλαμάτας… μετακομίζει στο κτήριο Πανταζόπουλου – Τσίγκου, δίπλα στον Αγ. Νικόλαο.
Λίγες ώρες αργότερα μάθαμε πως η κίνηση πάντως δεν ήταν και... αψυχολόγητη, αφού ικανοποίησε το αίτημα του Μανώλη Μάκαρη να πάρουν οι μειοψηφίες το γραφείο της κας Οικονομάκου, με τον κ. Νίκα που τους είχε... διασκορπίσει, πλέον μετά και τα τελευταία γεγονότα, εκεί που δεν το... συζητούσε να το αποδέχεται.
Πάντως, κακές γλώσσες λένε ότι δεν μπορούσε ο κ. Νίκας απέναντί του να αντικρίζει την φωτογραφία του κ. Σαμαρά που είχε στο γραφείο της η Μαρία Οικονομάκου και μόνο… έτσι βρήκε τρόπο για να την… μεταθέσει.
Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως στο κτήριο που... πάει πλέον το Γραφείο του Προέδρου του Δ.Σ. θα είναι στον ίδιο χώρο με την Γραμματεία του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages