ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LGBT ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LGBT ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΦΙΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ LGBT ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Share This
Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές, σας ενημερώνουμε ότι η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα παίρνει θέση και συμμετέχει στο Athens Pride που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου από τις 11 το πρωί ως τη 1 τα ξημερώματα και θα κορυφωθεί με συναυλίες και δράσεις. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για νεότευκτη ομάδα χαιρόμαστε που έχουμε την αποδοχή φίλων μέσα από τα κοινωνία δίκτυα και τον τοπικό τύπο. 
Για τον λόγο αυτό επιδιώκουμε σταδιακά συναντήσεις με μέλη της κοινότητας και στηρίζουμε οποιαδήποτε προσπάθεια προς το καλό της κοινότητας που διεξάγεται στη πόλη της Καλαμάτας, με την ελπίδα να αγκαλιάσει όλη την Μεσσηνία. 
Έτσι την Παρασκευή στις 9 το βράδυ θα γίνει μια πρώτη συνάντηση φίλων της Αθήνας σε καφέ της περιοχής Γκάζι κοντά στο πολυχώρο πολιτιστικών δράσεων μαζί με εκπροσώπους διοργανωτών. Η συνάντηση θα ανακοινωθεί μέσα από την ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook. Παράλληλα το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στη πλατεία Κλαυθμώνος όσα μέλη και φίλοι θέλουν να έρθουν να φτιάξουμε μαζί στην Εκδήλωση Φτιαξε το Δικό σου Πλακάτ και Πάρε Θέση ΝΑ είναι εκεί όπου θα υπάρχει εκπρόσωπός μας. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες πρωτοβουλίες και ευχαριστούμε πολύ τόσο μέλη της επιτροπής του Athens Pride που δημοσιεύουν αναρτήσεις μας, την ιστοσελίδα gayhellas.gr που αναδεικνύει θέματα της ομάδας μαζί με άλλους ιστοτόπους, τους φίλους του 10 per cent όσο και από την Μεσσηνία την εφημερίδα 'Ελευθερία' και το www.kalamatanews.gr,www.eleftheriaonline.gr που μας στηρίζουν με άρθρα τους. 
ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΟΜΑΔΑΣ https://www.facebook.com/groups/815975108491376/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages