ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΜΕ 2-0 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΜΕ 2-0

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΜΕ 2-0

Share This
Μεγάλη ψυχολογικής και βαθμολογικής νίκης πέτυχε η «Μαύρη Θύελλα» που επιβλήθηκε με 2-0 του Βύζα Μεγάρων, στο «Σταύρος Παπαδόπουλος» και έφθασε τους 15 βαθμούς, σημειώνοντας μάλιστα νίκη μετά από τις 22 Νοεμβρίου, όταν τότε είχε επικρατήσει με 1-0 του Παναρκαδικού εντός έδρας.
Οι ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη, επέδειξαν μεγάλη θέληση και πάθος, αφήνοντας σαφώς ικανοποιημένους τους περίπου 400 φίλαθλους που βρέθηκαν και ενίσχυσαν την ομάδα σε αθλητικά πλαίσια.
Καταλυτικό ρόλο στην μεγάλη νίκη έπαιξαν τα 2 γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας φτερά στα πόδια των ποδοσφαιριστών της «Μαύρης Θύελλας» οι οποίοι είχαν την υπεροχή καθ” όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και θα μπορούσαν να σημειώσουν και 3ο και 4ο τέρμα.
Στα θετικά, η πολύ καλή εμφάνιση των νεοαποκτηθέντων Κανταρτζή, Κασμερίδη, Σταυράκη, Λιόλιου και Χατζιλιόντα οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί και έδειξαν ότι θα βοηθήσουν πολύ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 5ο λεπτό, η Μαύρη Θύελλα, «άνοιξε» το σκορ με γκολ του Φράνκο Τορεζάνι, συγκεκριμένα, ο Κερμενίδης εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Τορεζάνι κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βύζας, έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Κλωνάρης κινήθηκε έξω από την περιοχή, έδωσε αριστερά μέσα στην περιοχή στον Μαζιώτη, ο οποίος έκανε το σουτ με μια με τον Σταυράκη, να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να «λέει» όχι.
Στο 13ο λεπτό, ο Λιόλιος εκτέλεσε ένα φάουλ από τον χώρο του κέντρου, ο Πναγιωτόπουλος με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Κερμενίδη, εκείνος σούταρε με μια με την μπάλα να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Καρνέση.
Στο 33ο λεπτό, ο Τορεζάνι «έπιασε» δυνατό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καρνέση.
6 λεπτά αργότερα, ο Ρήγας ελίχθηκε ωραία έξω από την περιοχή του Βύζα, έφερε την μπάλα στο δεξί, σούταρε δυνατά με τον Καρνέση να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, ο Παναγιωτόπουλος, κινήθηκε κατά μέτωπο προς την περιοχή του Βύζα, ακριβώς στα όρια ο Λιούρας, τον ανέτρεψε με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει αμέσως το φάουλ, οι «μελανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά ο κ.Γαβρίλης, δεν θεώρησε πως είναι σε προφανή θέση για γκολ, δείχνοντας την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Βύζα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Κερμενίδης, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Βύζα, ξεγελώντας τον Καρνέση, και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 57ο λεπτό, ο Τσιμικλης σούταρε έξω από την περιοχή, ο Καρνέσης έδιωξε δύσκολα, ο Τορεζάνι ακολούθησε την φάση, πλάσαρε από κοντά, αναγκάζοντας τον κίπερ του Βύζα σε διπλή μεγάλη επέμβαση.
Στο 75ο λεπτό, ο Βλάχος για τους φιλοξενούμενους βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω από τα καρέ της Καλαμάτας.
Στο 88ο λεπτό, ο Τσιμικλής με βαθιά μπαλιά, έβγαλε τετ α τετ τον Αθανασόπουλο, εκείνος έκανε το πλασέ με τον Καρνέση να λέει με διπλή προσπάθεια όχι.
Καλαμάτα: Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Κανταρτζής, Κασμερίδης, Τσιμικλής, Τορεζάνι, Ρήγας(81′ Κολημήτρας), Παναγιωτόπουλος(75 Αθανασόπουλος),Κερμενίδης, Χατζηλιόντας(88′ Οδεμισιώτης)
Βύζας Μεγάρων: Καρνέσης, Αλεβίζος, Λιούρας, Μπαντζούνας, Τσονκόφ, Ρόγκας, Δημακάκος(83′ Τσάκωνης), Μιχαλόπουλος, Κλωνάρης, Μαζιώτης, Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages