ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Share This
Με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναμένεται να ενισχυθούν οι Νοσηλευτικές Μονάδες Καλαμάτας και Κυπαρισσίας μέχρι τέλη Μαρτίου. Ειδικότερα για το Νοσοκομείο Καλαμάτας εκδόθηκε το ΦΕΚ για την πρόσληψη ενός (1) μόνιμουγυναικολόγου-μαιευτήρα και επίσης ανακοινώθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2015 βάση της οποίας προσλαμβάνονται έξι (6) μόνιμοι νοσηλευτές-τριες ΤΕ και ΔΕ. Επίσης μέχρι τέλος Μάρτη αναμένεται και η πρόσληψη –βάση της προκήρυξης του ΚΕΛΠΝΟΟ πέντε (5) νοσηλευτών-τριών και ενός (1) ιατρού εντατικολόγου διετούς σύμβασης για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σήμερα δε, ανακοινώθηκαν και οι διορισμοί οκτώ (8) επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων διετούς σύμβασης. Ειδικότερα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβουν εργασία ένας (1) παθολόγος, ένας (1) αναισθησιολόγος, ένας (1) ΩΡΛ, ένας (1) ιατροδικαστής, ένας (1) πνευμονολόγος ΜΕΘ, ένας (1) παιδοχειρουργός, ένας (1) αγγειοχειρουργός και ένας (1) Βιοπαθολογίας. Για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας εκδόθηκαν τα ΦΕΚ για τον διορισμό τεσσάρων (4) μόνιμων ιατρών και ειδικότερα ενός (1) αναισθησιολόγου, ενός (1) οφθαλμιάτρου, μίας (1) οδοντιατρικής και ενός (1) γυναικολόγου-μαιευτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages