Δίπλα σε σημαντικούς επαγγελματίες του χώρο όπως ο Δημήτρης Μελεμενής – CostaNavarino, ο Κώστας Τσίγκας – VespaRosa, PereUbu, Testaccio & SteakFrites, ο Λευτέρης Λαζάρου – VaroulkoSeaside, oΔόξηςΜπεκρής - Γενικός υπεύθυνος Chefγια τα ξενοδοχεία και τα resorts του ομίλου “Fairmont” στην Αφρική, oΔημήτρης Δημητριάδης - Chef στο “Artisanal”, ο Γιώργος Βενιέρης - Chef “Mr. Pug” και o Αλέξανδρος Φουρούλης - Chef & συνιδιοκτήτης στο “ΜΑΝΗΜΑΝΗ”, οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες, αλλά και πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις. Οι καταξιωμένοι σεφ, θα μαγειρέψουν και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τοπικές μεσσηνιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συνδυασμένες με σύγχρονες γαστρονομικές γεύσεις και μεθόδους μαγειρέματος.
Δίπλα σε σημαντικούς επαγγελματίες του χώρο όπως ο Δημήτρης Μελεμενής – CostaNavarino, ο Κώστας Τσίγκας – VespaRosa, PereUbu, Testaccio & SteakFrites, ο Λευτέρης Λαζάρου – VaroulkoSeaside, oΔόξηςΜπεκρής - Γενικός υπεύθυνος Chefγια τα ξενοδοχεία και τα resorts του ομίλου “Fairmont” στην Αφρική, oΔημήτρης Δημητριάδης - Chef στο “Artisanal”, ο Γιώργος Βενιέρης - Chef “Mr. Pug” και o Αλέξανδρος Φουρούλης - Chef & συνιδιοκτήτης στο “ΜΑΝΗΜΑΝΗ”, οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν μοναδικές εμπειρίες, αλλά και πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις. Οι καταξιωμένοι σεφ, θα μαγειρέψουν και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τοπικές μεσσηνιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας πάντα υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συνδυασμένες με σύγχρονες γαστρονομικές γεύσεις και μεθόδους μαγειρέματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου