Την Παρασκευή 7 Απριλίου ξεκινάει το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου& Ελιάς στην Καλαμάτα που θα διαρκέσει
τρεις ημέρες ως την Κυριακή 9 Απριλίου και περιλαμβάνει: Έκθεση προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, Συνέδριο, Σεμινάρια καθώς τον γνωστό πλέον,Διαγωνισμό ποιότητας Ελαιολάδου KALAMATA INTERNATIONAL OLIVE OIL AWARDS “PANELAION” 2017.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία μέρα, Κυριακή 9 Απριλίου.
Αναλυτικά η θεματολογία διαμορφώνεται ως εξής:
Σεμινάριο 1 – «Αντιμετώπιση των νέων προβλημάτων φυτοπροστασίας από δάκο και μυκητολογικές ασθένειες – ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών»
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην αντιμετώπιση των πρόσφατων ασθενειών
Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 11.00 -13.00
Εισηγητές: Γεωπόνοι από την ΔΑΟΚ Καλαμάτας
Απευθύνεται σε ελαιοκαλλιεργητές.
Σεμινάριο 2 – «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης – Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017»
Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του νέου τρόπου υποβολής δηλώσεων ενιαίας ενίσχυσης που μπορεί να γίνεται και από τους ίδιους τους παραγωγούς.
Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 16.00 -18.00
Εισηγητές: Στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ
Απευθύνεται σε όλους τους καλλιεργητές και κτηνοτρόφους
Εργαστήριο 3 - OLIVEBAR - ανοιχτή γευσιγνωσία ελαιολάδου
Ανοιχτή γευσιγνωσία ελαιολάδου για την εξοικείωση του κοινού με τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά διαφορετικών κατηγοριών ελαιολάδων όπως και τη διάκριση μειονεκτημάτων.
Κυριακή 9 Απριλίου, ώρα 16.00 -18.00
Εισηγητές :ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΙΑΣ & ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους
Η είσοδος στο Φεστιβάλ όπως και η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι δωρεάν.
Δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια θα βρείτε στο siteτου Φεστιβάλ είναι www.kalamata-olivefestival.gr ή μπορείτε να ζητήσετε στο email: info@anelixi.net.gr και στο τηλ. 2721062151
Tags
# αγροτικά
# ειδήσεις
# Ελλάδα
# greece
# kalamata
# news
Share This
About OMAΔΑ UNWIRED
news
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΤΟ KALAMATA NEWS ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου