Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης φρέσκων ελαιολάδων στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να εισάγει όλους όσοι εμπλέκονται στην διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου στα μυστικά της γευσιγνωσίας και να αναδείξει την αξία της συγκεκριμένης διαδικασίας σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της διάθεσης του προϊόντος.


Tags
# αγροτικά
# ειδήσεις
# Ελλάδα
# greece
# kalamata
# news
Share This
About OMAΔΑ UNWIRED
news
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΤΟ KALAMATA NEWS ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου