Το “ψωμί της καραντίνας” μια πανελλήνια πρωτοτυπία από φούρνο της Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το “ψωμί της καραντίνας” μια πανελλήνια πρωτοτυπία από φούρνο της Μεσσήνης

Το “ψωμί της καραντίνας” μια πανελλήνια πρωτοτυπία από φούρνο της Μεσσήνης

Share This
Ο Κώστας Ντόκος που διατηρεί φούρνο στη Μεσσήνη δημιουργεί και προσφέρει στους πελάτες του το “ψωμί της καραντίνας”. Πρόκειται για ψωμί μεγάλου μεγέθους (προζυμένιο ολικής) που μπορεί να διατηρηθεί για ημέρες εξασφαλίζοντας έτσι μειωμένες επισκέψεις στον φούρνο συμβάλλοντας στον περιορισμό των μετακινήσεων. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το “ψωμί της καραντίνας” αποτελεί μια οικονομική πρόταση για πολυμελής οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages