Ο Κώστας Ντόκος που διατηρεί φούρνο στη Μεσσήνη δημιουργεί και προσφέρει στους πελάτες του το “ψωμί της καραντίνας”. Πρόκειται για ψωμί μεγάλου μεγέθους (προζυμένιο ολικής) που μπορεί να διατηρηθεί για ημέρες εξασφαλίζοντας έτσι μειωμένες επισκέψεις στον φούρνο συμβάλλοντας στον περιορισμό των μετακινήσεων. Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το “ψωμί της καραντίνας” αποτελεί μια οικονομική πρόταση για πολυμελής οικογένειες.
Tags
# Μεσσήνη
Share This
About OMAΔΑ UNWIRED
Μεσσήνη
التسميات:
Μεσσήνη
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΤΟ KALAMATA NEWS ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου