Μεσσηνία- Συναντήσεις με παραγωγούς, επαγγελματίες και προσωπικό Νοσοκομείου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μεσσηνία- Συναντήσεις με παραγωγούς, επαγγελματίες και προσωπικό Νοσοκομείου

Μεσσηνία- Συναντήσεις με παραγωγούς, επαγγελματίες και προσωπικό Νοσοκομείου

Share This
Το νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα, όπως ενημερώνει μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό, ο βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης. Ενώ με τον Σταύρο Αραχωβίτη συζήτησαν με παραγωγούς της Μεσσήνης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης βρέθηκε και στην παραλία της Καλαμάτας και είδε από κοντά τα προβλήματα που προκάλεσε η θαλασσοταραχή. Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση:
 “Επισκεφθήκαμε το νοσοκομείο Καλαμάτας και συνομιλήσαμε με γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Τους ανθρώπους δηλαδή που μας φρόντισαν και κράτησαν όρθιο το νοσοκομείο μας στις πιο δύσκολες μέρες της πανδημίας του #covid19. Μαζί με τον Σταύρος Αραχωβίτης βρεθήκαμε με τους παραγωγούς πατάτας στη Μεσσήνη και συζητήσαμε για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν πλέον, τα οποία αναδείξαμε πριν λίγες βδομάδες με ερώτησή μας στη Βουλή. Το μεσημέρι επισκεφθήκαμε την παραλία της Καλαμάτας για να δούμε τις ζημιές από το χθεσινοβραδινή θαλασσοταραχή. Συνομιλήσαμε με πολίτες και επιχειρηματίες και διαπιστώσαμε ότι χρειάζονται άμεσες ενέργειες για να στηριχτούν οι ήδη επιβαρυμένης από την πανδημία επιχειρήσεις τουρισμού και εστίασης.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages