Αγίου Πνεύματος στη Μεσσηνία: Ικανοποιητική η κίνηση στο Δήμο Πύλου -Νέστορος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Αγίου Πνεύματος στη Μεσσηνία: Ικανοποιητική η κίνηση στο Δήμο Πύλου -Νέστορος

Αγίου Πνεύματος στη Μεσσηνία: Ικανοποιητική η κίνηση στο Δήμο Πύλου -Νέστορος

Share This
Με αποστάσεις πάνω από ένα μέτρο, αντισηπτικά πάνω σε τραπέζια, εργαζόμενους με μάσκες και γάντια, λειτούργησαν τα καφέ και τα εστιατόρια στις μοναδικές παραλιακές περιοχές του Δήμου Πύλου – Νέστορος.
Στην Φοινικούντα προτίμησαν να περάσουν αρκετοί επισκέπτες αλλά και Μεσσήνιοι, η κίνηση ήταν ικανοποιητική  δεν ήταν όμως η αναμενόμενη, καθώς ακόμα δεν έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία στην περιοχή.
Πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν  να φάνε γλυκό  και να πιουν το καφέ  τους,  στην πλατεία της Πύλου  και να απολαύσουν δροσιά κάτω από τα πλατάνια.
Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του στην farenews, σημείωσε ότι υπάρχει συγκρατημένη ικανοποίηση για την κίνηση του τριημέρου στο Δήμο, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του , ότι η τουριστική κίνηση θα είναι αυξημένη το Καλοκαίρι τονίζοντας ότι η περιοχή είναι προορισμός κυρίως για του Έλληνες τουρίστες.
Ακολουθεί η δήλωση του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα:
“Αναλόγως τις καταστάσεις που ζούμε μπορούμε να πούμε ότι είναι ικανοποιητική η κίνηση.
Από την εικόνα που έχω από του Ρωμανού μέχρι τα Περούλια η κίνηση είναι ικανοποιητική, βέβαια είναι από ανθρώπους που έχουν σχέση με την περιοχή, παρά από παραθεριστές, καθώς δεν έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία .
Για λόγους ασφαλείας δεν έχουν ανοίξει όλα τα καταστήματα στην περιοχή. Μετά τις 20 Ιουνίου και μέχρι το τέλος, πιστεύω θα έχουν ανοίξει όλα.
Πιστεύω ότι τον Ιούλιο και  τον Αύγουστο θα υπάρχει κίνηση γιατί η περιοχή είναι προορισμός για τους Έλληνες. Όσο για τουρίστες από το εξωτερικό όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη της πανδημίας , υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages