Σε καλή κατάσταση το μέτωπο στην Άνω Μεσσηνία – Δοκιμάζεται η Γορτυνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε καλή κατάσταση το μέτωπο στην Άνω Μεσσηνία – Δοκιμάζεται η Γορτυνία

Σε καλή κατάσταση το μέτωπο στην Άνω Μεσσηνία – Δοκιμάζεται η Γορτυνία

Share This


 Συνεχίζεται η σκληρή μάχη που δίνουν οι άνδρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, στα πύρινα μέτωπα που μαίνονται σε όλη τη χώρα.

Στην Άνω Μεσσηνία η κατάσταση είναι καλή καθώς έχει σχεδόν σβήσει στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής η πύρινη λαίλαπα και κατάκαιε ότι βρισκόταν στο πέρασμά της.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει η Αρκαδία και συγκεκριμένα στην Γορτυνία όπου η φωτιά συνεχίζει το καταστρεπτικό της έργο.

Ο κ. Χαρδαλιάς σε συνέντευξη που παραχώρησε έκανε λόγο για «σκληρή μάχη» που συνεχίζεται και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η προσπάθεια των εναέριων μέσων λόγω του καπνού στην Εύβοια επικεντρώνεται σε στοχευμένα σημεία. Σημείωσε δε ότι μόνο εφόσον διασφαλίζεται η ασφαλής επιχείρηση, αυτή πραγματοποιείται. Μίλησε για τεράστιες δυσκολίες στις εκεί επιχειρήσεις.

Αναφερθείς στην πυρκαγιά στη βόρεια Αττική που έχει αναχαιτιστεί, μίλησε για βελτιωμένη εικόνα, ωστόσο όπως είπε συνεχίζει να απασχολεί ο κίνδυνος των αναζωπυρώσεων στην εκεί περιοχή.

«Οι επίγειες δυνάμεις ενισχύονται διαρκώς στην Εύβοια» τόνισε, λέγοντας ακόμη ότι και οι Ένοπλες Δυνάμεις συνδράμουν σε κάθε επίπεδο.

Αναφορικά με την Πελοπόννησο, έκανε γνωστό ότι η κατάσταση δείχνει σταθερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages