Pages

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Καλαμάτα – Καραϊσκάκης 2-0 τελικό αποτέλεσμα


Κάνοντας
 τα απολύτως αναγκαία η Καλαμάτα επιβλήθηκε 2-0 του Καραϊσκάκη για την 21η αγωνιστική της Superleague 2 και διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας (με ματς λιγότερο) πίσω από τον Λεβαδειακό, μένοντας μάλιστα μόνη καθώς το ντέρμπι ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Καλλιθέα ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Μετά από ένα άγονο πρώτο μέρος στο οποίο η Καλαμάτα είχε την κατοχή χωρίς όμως ουσιαστικά να καταφέρει να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού, οι μελανόλευκοι βρήκαν το δρόμο προς το 11ο τρίποντο στη σεζόν χάρη σε δύο ενέργειες του Φρίξου Γρίβα.Ο 20χρονος επιθετικός κέρδισε πέναλτι στο 56′ σε ανατροπή του από τον Γιαννιώτη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Λουκίνας γράφοντας το 1-0, ενώ στο 73ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ με τον Μπακαγιόκο να σηκώνεται ψηλότερα από τους αμυντικούς και να γράφει με κεφαλιά το 2-0.

Διαιτητής: Τσαμπούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Χρηστάκος (Πειραιά) Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος (90+2′ Σκεντεράι), Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Ματέους (85′ Μαβινγκά), Παυλίδης (90+2′ Λουπάνο), Φελίπε (76′ Μπόρχες), Γρίβας (85′ Κόκκορης), Λουκίνας.

Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος): Λαζάρεβς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Κρισμάρεβιτς, Γαλεάδης (63′ Ντάμπας), Ντοναλντόνι, Μίλιτς (70′ Νταλακούρας), Κλιγγόπουλος (75′ Ζιώβας), Φαν Ίπερεν, Χελοβάνι (75′ Κοντοπούλης), Πέδρο.

ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ 200 κρούσματα στη Μεσσηνία -Διασωληνώθηκε 65χρονη στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

 


11.883 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. 425 διασωληνώσεις, 51 θάνατοι συμπολιτών μας από κορωνοϊό. Στη Μεσσηνία για πρώτη φορά τα κρούσματα είναι κάτω από 200, ανέρχονται σε 183 το τελευταίο 24ωρο.

Κορονοϊός: 11.883 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα - 51 νεκροί και 425 διασωληνωμένοι

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι  51,ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 25.719 θάνατοι. Το 95.1% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

65ΧΡΟΝΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -43 ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ενημερώνουμε ότι σήμερα Σάββατο 26/2/2022 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται τριάντα εννέα (39) ασθενείς. Έγιναν πέντε (5) εισαγωγές. Δόθηκαν επτά (7) εξιτήρια. Στη ΜΕΘ COVID νοσηλεύονται τέσσερις (4) ασθενείς διασωληνωμένοι. Έγινε μία (1) νέα διασωλήνωση ασθενή (γυναίκα, 65 ετών). Στις 25/2/2022 αξιολογήθηκαν δέκα τέσσερα (14) επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων ξανά στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ;

 


Όπως φαίνεται ξανά «ζεσταίνεται» η συζήτηση για τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων και την περιφερειακή τους αναφορά και μαζί με αυτήν και η προοπτική για την Καλαμάτα.

Οι αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, ωστόσο φαίνεται να μπαίνει στο «τραπέζι» ο ανασχεδιασμός που περιλαμβάνει την ενεργοποίηση μονάδων, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Ανοιχτή Γενική Συνέλευση στο μπλόκο Μεσσήνης -Σουληναρίου

 


Δεκαπέντε ημέρες στα μπλόκα και τις επάλξεις με πάγιο αίτημα τη βιώσιμη ελληνική καλλιέργεια για τους αγρότες της χώρας, που προσμένουν σε λύσεις που θα βγάλουν τον πρωτογενή τομέα από το αδιέξοδο της ακρίβειας…

Ανοιχτή γεν. Συνέλευση στο μπλόκο Μεσσήνης -Σουληναρίου

 Συνάδελφοι , πάνω από 15 μέρες βρισκόμαστε στο δρόμο στα αγροτικά μπλόκα, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά μας, για να συνεχίσουμε να παράγουμε και να μείνουμε στα χωράφια και στα ζώα μας.

 Καλούμε όλους τους αγρότες , επιτροπές αγώνα , αγροτικούς συλλόγους του νομού ,φορείς, ταξικά σωματεία στο μπλόκο Σουληναρίου την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του μπλόκου, θα ακολουθήσει συμβολικό κλείσιμο δρόμου και η γιορτή της  τσικνοπέμπτης.

Όλοι με τα αγροτικά μας μηχανήματα ενισχύουμε το μπλόκο Σουληναρίου!!!

Κάτω από την πίεση των μπλόκων και της κλιμάκωσης των τελευταίων ημερών σε πανελλαδικό συντονισμό, η κυβέρνηση, τελικά, δέχτηκε συνάντηση με  την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων σε επίπεδο κυβερνητικού κλιμακίου, αποτελούμενο από τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Ενέργειας. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 8:30 π.μ.  στην Αθήνα, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εδώ και τώρα να ικανοποιήσει η κυβέρνηση τα δίκαια αιτήματα μας……

Ο λαός να σταθεί αλληλέγγυος στον δίκαιο αγώνα μας..

Τα βασικά αιτήματα που διεκδικούμε είναι: 

  • Μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών και των αγροεφοδίων, κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.
  • Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και θα διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης
  • Κατώτερη εγγυημένη τιμή πώλησης από τον παραγωγό για την κορινθιακή σταφίδαπου θα ξεπερνά το κόστος παραγωγής και να εξασφαλίζεται ένα εισόδημα επιβίωσης. Να οριστεί τιμή άμεσα και να ισχύει για όλους είτε παρέδωσαν πριν είτε αναμένουν τώρα να παραδώσουν
  • Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής (αρδευτικά, αντιπλημμυρικά κ.ά.),  αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100% από όλες τις αιτίες και χωρίς καθυστερήσεις.

Συνεχίζεται ο αγώνας στη Λακωνία

Την ίδια ώρα στη Λακωνία ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας καλεί τους αγρότες της περιοχής σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση αύριο, Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΑ (ΨΗΛΙΑ ΜΑΝΤΡΑ)

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6μμ.

 Φίλες και Φίλοι

Πάνω  από 15μέρες οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι της Ελλάδας βρίσκονται στο δρόμο στα αγροτικά μπλόκα, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους, για να μπορούν να συνεχίσουν να παράγουν και να μείνουν στα χωράφια και στα ζώα τους.

Η Κυβέρνηση και διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις έχουν εξαπολύσει επίθεση απέναντι στους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους, στους εργαζόμενους, σους μικρούς επαγγελματίες του εμπορίου, τις εστίασης. Δεν έχουν πάρει ούτε ένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης και βλέπουμε καθημερινά να μειώνεται το εισόδημά μας με τις ραγδαίες αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα, αγροεφόδια και κόστος διαβιώσεις. Η μόνη απάντηση από την Κυβέρνηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, είναι ότι όσοι αγωνίζονται χαρακτηρίζονται επαγγελματίες διαδηλωτές.

Δεν πρέπει να μείνουμε άλλο θεατές, πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στις πολιτικές που μας γονατίζουν!

Φίλες και Φίλοι

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λακωνίας καλεί όλα τα εργαζόμενα στρώματα τις Λακωνίας σε κοινό μέτωπο σε έναν αγώνα επιβίωσης.

Καλούμε όλες και όλους την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στην ανοιχτή συνέλευση στο Μπλόκο Ξηροκάμπια ( ψηλιά Μάντρα) στο 6ο χιλιόμετρο Σκάλας-Σπάρτης, ώστε από κοινού να αποφασίσουμε τις μορφές δράσεις και αγώνα με τα δίκαια αιτήματά μας.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΌΜΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΡΌΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ!

 Εκ της Διοίκησης του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λακωνίας

Αγροτικό Μπλόκο Ξηροκάμπια (ψηλία μάντρα)

Την Ένωση και την Συκική επισκέφθηκε ο Πέτρος Τατούλης


 Στο πλαίσιο των θεσμικών συναντήσεων που πραγματοποιεί ο πρ.Περιφερειάρχης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, επισκέφθηκε τον αγροτικό συνεταιρισμό «Ένωση Μεσσηνίας» και τις εγκαταστάσεις του αγροτικού συνεταιρισμού της «Συκικής».

Ο Πέτρος Τατούλης κατά την επίσκεψη του στην «Ένωση Μεσσηνίας» ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του συνεταιρισμού κ.Γιώργο Λαζόγιαννη και τα στελέχη του σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, επισημαίνοντας και την προσπάθεια τους για την ανάδειξη και την προβολή των προϊόντων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ.Τατούλης δήλωσε: «Η συνάντηση μας και η επαφή με την «Ένωση Μεσσηνίας», η εμπειρία και η ανταλλαγή απόψεων βοηθάει στην κατεύθυνση  για πρωτοποριακές λύσεις όσον αφορά τον αγροτικό τομέα. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ένα μεγάλο κομμάτι του Ταμείου Ανασυγκρότησης της Χώρας μας θα πρέπει να δημιουργήσει καινούργια χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν δύο κατευθύνσεις, αφενός την επιβίωση του αγροτικού κόσμου και αφετέρου την επαναπόκτηση και την επιθετική μας πολιτική στη διεύρυνση της ανάπτυξης του αγροτικού μας κεφαλαίου.»

Ο κ.Τατούλης επίσης κατήγγειλε την πολιτική συμπεριφορά του κ.Νίκα, ο οποίος είναι απολύτως απών από τη διεκδίκηση λύσεων αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων των αγροτών μας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην απαράδεκτη αντιμετώπιση του κ.Περιφερειάρχη σε σχέση με την απόσυρση της σταφίδας.

Ακολούθησε συνάντηση με  τον Πρόεδρο της συνεταιριστικής οργάνωσης κ.Παναγιώτη Παπαγεωργίου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Συκικής» στις εγκαταστάσεις της, στην περιοχή του Ασπροχώματος. Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκε η αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης των συκεώνων, ένα πάγιο αίτημα των συκοπαραγωγών. Οι εκπρόσωποι της «Συκικής» θεωρούν επιβεβλημένη πλέον την ανάγκη της αναδιάρθρωσης, επικαλούμενοι την ύπαρξη δομημένων αγορών και την έλλειψη του προϊόντος.

Ο κ.Τατούλης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της «Συκικής» δήλωσε: «Είναι αναγκαίο να απαιτηθεί η μεταφορά του προβλεπόμενου διαθέσιμου χρηματικού ποσού στους δικαιούχους προς επίτευξη της αναδιάρθρωσης της καλλιέργειας του σύκου και της επέκτασης της, αυξάνοντας τις παραγόμενες ποσότητες. Η πολιτική αυτή θα πρέπει να αποτελεί στόχο Εθνικής σημασίας έτσι ώστε λόγω της σοβαρής απειλής της ερημοποίησης, τα χωριά μας να μπορέσουν να παραμείνουν ζωντανά. Η επιχορήγηση που θα δοθεί θα πρέπει  να είναι στο 100% χωρίς καμία ίδια συμμετοχή, για να διατηρηθεί ζωντανή η αγροτική μας οικονομία.»

Στις συναντήσεις στους δύο ανωτέρω αγροτικούς συνεταιρισμούς παρευρέθηκαν οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Αντωνία Μπούζα και Ντίνα Νικολάκου καθώς και το στέλεχος της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

Νικητές οι μελανόλευκοι στο ντέρμπι της Μάνης

 


Τη νίκη με 2-0 πήραν στο ντέρμπι κορυφής του Α΄ Ομίλου οι παίκτες του Τάκη Δρούγα κόντρα στον Πανθουριακό που είχε ένα χαμένο πέναλτι.

Α Κατηγορία 1ος Όμιλος
(14η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
1.Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΤετάρτη23/02/2215:00ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΚΑΣΚΑΝΗΣ Φ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.0-3
17η αγωνιστική
2.Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΠΟΥΚυριακή27/02/2215:00ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σ., ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Η.2-0
3.Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΚυριακή27/02/2215:00ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Δ., ΤΣΑΟΥΣΗ Σ., ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ Δ.3-5
4.Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ ‘ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ’Κυριακή27/02/2215:00ΣΚΟΡΔΟΣ Η., ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΓΑΙΤΑΝΗΣ Π.1-1
Α Κατηγορία 2ος Όμιλος
(18η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
5.ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥΚυριακή27/02/2200:003-0 α.α.
6.ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΠΥΛΟΥΚυριακή27/02/2200:000-3 α.α.
7.ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣΦΙΛΙΑΤΡΩΝΚυριακή27/02/2215:00ΓΚΟΥΜΑΣ Ν., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ., ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ Γ.5-1
8.ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΚυριακή27/02/2215:00ΠΛΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Δ., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Χ.2-2
Α1 Κατηγορία

(17η αγωνιστική)

10.ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝΑΡΙΟΣΤετάρτη23/02/2215:00ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΤΣΑΟΥΣΗ Ε.0-1
19η αγωνιστική
11.ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΣάββατο26/02/2215:00ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Δ., ΒΑΝΙΚΙΩΤΗΣ Γ., ΜΠΑΡΔΗΣ Γ.3-0
12.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΣάββατο26/02/2215:00ΡΕΚΚΑΣ Η., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ., ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ Δ.0-3
13.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ ‘ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ’Σάββατο26/02/2215:00ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν., ΓΑΙΤΑΝΗΣ Π., ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ Χ.0-3
14.Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣΛΟΓΓΑΣΣάββατο26/02/2215:00ΚΑΥΚΑΣ Α., ΤΣΑΟΥΣΗ Ε., ΤΣΑΟΥΣΗ Σ.1-1
15.Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ – ΠΑΣ ΡΑΧΗΣΔΩΡΙΟΥΚυριακή27/02/2215:00ΚΑΥΚΑΣ Α., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΚΑΣΚΑΝΗΣ Φ.3-2
16.ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥΔΗΜΟΤΙΚΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή27/02/2218:00ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ Χ., ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η.18:00
Β Κατηγορία 1ος Όμιλος
(7η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
17.Α.Ο. ΛΑΙΪΚΩΝ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑΔΗΜ ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΙΙΚΩΝ “ΙΩΑΝ ΚΑΡΤΤετάρτη23/02/2216:00ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η., ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Δ., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Π.1-1
14η αγωνιστική
18.Α.Ο. ΠΑΤΙΣΤΑ – ΑΕΠΣ ΑΡΙΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑΡΑΛΙΑΣΣάββατο26/02/2200:000-3 α.α.
19.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛ/ΤΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο26/02/2215:00ΚΑΣΚΑΝΗΣ Φ., ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ Ε., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.3-1
20.ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή27/02/2211:00ΡΕΚΚΑΣ Η., ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ Χ., ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Φ.2-3
21.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΔΗΜ. ΚΤΕΛ ‘ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ’Κυριακή27/02/2211:00ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η., ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ Χ., ΜΠΑΡΔΗΣ Γ.0-2
22.ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ – Α.Ο. ΛΑΙΪΚΩΝΔΗΜ ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΙΙΚΩΝ “ΙΩΑΝ ΚΑΡΤΚυριακή27/02/2211:00ΣΚΟΡΔΟΣ Η., ΣΚΟΡΔΟΣ Ν., ΤΟΤΑΚΗΣ Χ.3-4
23.Π.Α.Ο.Κ. – ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΙΚΑΡΟΣΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣΚυριακή27/02/2211:00ΑΡΑΠΗΣ Ε., ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ Δ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.3-1
Β Κατηγορία 2ος Όμιλος
(14η αγωνιστική)
ΑγώναςΓήπεδοΗμέραΗμ/νίαΏραΔιαιτητέςΑποτέλεσμα
24.Α.Ο. ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣΑΝΔΡΟΥΣΑΣΣάββατο26/02/2200:003-0 α.α.
25.ΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥΜΕΛΙΓΑΛΑΣάββατο26/02/2215:000-3 α.α.
26.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣΚυριακή27/02/2211:30ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Η.1-1
27.ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΚυριακή27/02/2215:00ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΚΑΚΑΒΑΣ Α., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.0-3
28.ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ – ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣΒΑΛΥΡΑΣΚυριακή27/02/2215:00ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η., ΣΚΟΡΔΟΣ Ν., ΤΟΤΑΚΗΣ Χ.1-2
Β Κατηγορία 3ος Όμιλος
(14η αγωνιστική)
30.ΝΕΣΤΩΡ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΔΟΥΣΑ ΑΛΑΓΟΝΙΑΣΠΥΛΟΥΣάββατο26/02/2215:00ΤΣΟΥΛΑΚΟΣ Η., ΣΚΟΡΔΟΣ Ν., ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π.5-1
31.Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝΣάββατο26/02/2215:00ΓΚΟΥΜΑΣ Ν., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.1-4
32.ΑΠΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ – Π.Α.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣάββατο26/02/2215:00ΣΚΟΡΔΟΣ Η., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ.3-0
33.ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ Π. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣΣάββατο26/02/2218:00ΨΗΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Κ., ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Χ., ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Χ.1-1
34.ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠ. ΔΥΤ. ΠΑ