163 χρόνια οι απόκριες στη Μεσσήνη και χαρταετοί από τους εμπόρους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

163 χρόνια οι απόκριες στη Μεσσήνη και χαρταετοί από τους εμπόρους

163 χρόνια οι απόκριες στη Μεσσήνη και χαρταετοί από τους εμπόρους

Share This



Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, τιμήθηκε και στη Μεσσηνία. Ξεχωριστές, αν και προσαρμοσμένες στις συνθήκες της πανδημίας, οι εκδηλώσεις στη Μεσσήνη, όπου και χτυπά η καρδιά του καρναβαλιού στο νομό.

Αν και ο καιρός μπορεί να μην το επιτρέψει,, αρκετοί αναμένεται να είναι εκείνοι που θα επιχειρήσουν το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού το οποίο επιβάλουν τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας. Όπως και να ‘χει όμως, επειδή κατά καιρούς έχουν σημειωθεί ατυχήματα, καλό θα είναι να ακούμε τους ειδικούς και να είμαστε πολύ προσεκτικοί

Με καρναβαλική διάθεση ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης και ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσήνης ανακοινώνουν ότι την Καθαρά Δευτέρα στις 15:30 διοργανώνουν καρναβαλικό περίπατο στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης με κατάληξη την κάτω πλατεία όπου θα υπάρχει μουσική με dj μπροστά από τα καταστήματα εστίασης.

Συγκεκριμένα στην κοινή τους  ανακοίνωση επισημαίνουν:

“Καλούμε όλο τον κόσμο και όλους τους συλλόγους να βάλουν την στολή τους, ένα καπέλο με μια σφυρίχτρα και να συμμετέχουν στο καρναβαλικό γλέντι κάνοντάς το να είναι εφέτος το 162ο καρναβάλι Μεσσήνης!!

Όλοι μαζί θα τιμήσουμε, θα γλεντήσουμε και θα διατηρήσουμε το παραδοσιακό καρναβάλι μας κάνοντας το φετινό 162ο ξεχωριστό!

Εξέχουσα θα είναι η παρουσία και ο λόγος του βασιλιά καρνάβαλου!!

«Καρναβάλι Μεσσήνης σημαίνει παραθύρι στον ήλιο καρδιά και τα σύννεφα πια δεν μας πιάνουν γιατί μένουμε πάντα παιδιά»”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages