ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ112 Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ112 Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ112 Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Share This

 


Mε άγριες διαθέσεις έρχεται η κακοκαιρία «Eva», καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου μέτωπο ισχυρών καταιγίδων βρίσκεται στα ανοικτά του Ιονίου και «χτυπά» τα Ιόνια νησιά και τις ακτές της Δυτικής Ελλάδας και φθάνει στην Πελοπόννησο.

Πριν από λίγη ώρα στη Μεσσηνία ήχησε και δεύτερο προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για τα επικείμενα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας είναι τα μεγάλα ύψη βροχής, οι μεγάλες ραγδαιότητες και η μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Την Κυριακή (06-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

β) μέχρι το απόγευμα στην ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης),

γ) από τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τις Σποράδες και

δ) από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Σάμου-Ικαρίας και στα  Δωδεκάνησα

Σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσίευσε το meteo.gr, από αργά το βράδυ του Σαββάτου και κυρίως τις πρώτες ώρες μετά την αλλαγή της ημέρας προς Κυριακή, οι ισχυρές καταιγίδες θα αρχίσουν να επηρεάζουν τον νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, καθώς επίσης τον νομό και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Κατά το πρώτο δωδεκάωρο της Κυριακής 06/11 τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στη Δυτική, Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα, καθώς και σε αρκετά νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Κατά το δεύτερο δωδεκάωρο της Κυριακής 06/11 θα επηρεαστούν σημαντικά τα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, η Μακεδονία, τα νησιά του Κεντρικού, Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου και η Κρήτη. Την Κυριακή 06/11 τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages