Pages

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ…

 BLOGGER%202


Α
πάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας ελευθερία

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Στα ύψη η τιμές στις ζωοτροφές και μάλλον αυτή η κατάσταση επηρεάζει και την τιμή στην τροφή για τα παπαγαλάκια. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι άρχισαν να φωνάζουν ξαφνικά για "εθιμοτυπικές κινητοποιήσεις" των αγροτών, που είναι γραφικοί και φυσικά κομματικά υποκινούμενοι.

Ο αγώνας και η διεκδίκηση για επιβίωση στον έγκριτο δημοσιογράφο της ελευθερίας φαίνεται "καλαμπούρι" και πρέπει να σταματήσουν για να "προωθηθούν" με κάποιο τρόπο τα συμφέροντα των αγροτών. Με όλη μας την χαζομάρα και την αφέλεια ρωτάμε. Είναι έθιμο ότι το πετρέλαιο είναι κοντά στα 2 ευρώ και δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε;;; Έθιμο και το ότι η ΔΕΗ έχει τριπλασιαστεί;;; Έθιμο ότι τα λιπάσματα τα φυτοφάρμακα και τα αγροτικά εφόδια είναι απλησίαστα;;; Και σε αυτά τα έθιμα ήρθαν να προστεθούν άλλη μια αποτυχημένη δακοκτονία, το γλοιοσπόριο, οι ανοιχτές τιμές και το παιχνίδι με τα οξέα και φυσικά το καλύτερο έθιμο όλων (μαζί με το Πάσχα) αδιάθετο προϊόν στις αποθήκες όπως η σταφίδα και η ελιά Καλαμών.

Το μόνο έθιμο κύριε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ είναι ότι οξύνονται τα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών. Ότι οι κυβερνήσεις διαχρονικά πίστες στην πολιτική της ΕΕ και της ΚΑΠ κάνουν την κατάσταση χειρότερη χρόνο με τον χρόνο , ξεκληρίζουν ολόκληρες οικογένειες και τις οδηγούν εκτός παραγωγής. Αυτό είναι το μόνο εθιμοτυπικό και δεν είναι καθόλου καλαμπούρι. Όσο και αν σας χαλάμε την "διάθεση" θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να ζούμε με αξιοπρέπεια και όπως μας αρμόζει το 2023. Δεν αφήνουμε την τύχη μας σε κανένα "προωθητή" και κανένα "μεσσία" μόνοι μας με τα τρακτέρ μας θα διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

 

 Νικολόπουλος Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου