Ενημέρωση εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για τη στοματική υγεία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ενημέρωση εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για τη στοματική υγεία

Ενημέρωση εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο για τη στοματική υγεία

Share This


 Η στοματική υγεία και σχέση της με τη γενική υγεία του ατόμου, ήταν το θέμα ενημερωτικής εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας ενημέρωσαν εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου.

Το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ερυθρού Σταυρού επισημαίνει σε σχετικό δελτίο Τύπου ότι η πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου,

Τζίνα Θεοδωροπούλου και ο ταμίας, Άγγελος Τσορφώλιας, ενημέρωσαν τους εθελοντές για διάφορα επίκαιρα ζητήματα στοματικής υγείας και υγιεινής, τη σχέση αυτών με τη γενικότερη υγεία του ατόμου, την αυτοεξέταση αλλά και για τη συνέπεια στη σχέση μεταξύ ασθενή και οδοντιάτρου. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και την παρακολούθησαν 40 εθελοντές του Τομέα Υγείας και μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας. 

Το Περιφερειακό Τμήμα Καλαμάτας του Ερυθρού Σταυρού ευχαριστεί «ιδιαιτέρως τόσο τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας για την πρωτοβουλία όσο και το Δήμο Καλαμάτας και την Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις» για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages