Pages

Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Οι Μεσσήνιοι της Αμερικής και του Καναδά στη μεγάλη παρέλαση της ομογένειας για την 25η Μαρτίου!

 


Υπό καταρρακτώδη βροχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Απριλίου στο Μανχάταν η μεγάλη παρέλαση της ομογένειας για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν φάνηκαν ικανές να κάμψουν το φρόνημα των ομογενών και η 5η λεωφόρος απέκτησε ελληνικό παλμό και γέμισε γαλανόλευκα χρώματα. Δυναμική παρουσία είχαν ο Σύλλογος Μεσσηνίων Νέας Υόρκης “Αριστομένης” και η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Νέας Υόρκης “Αριστομένης” Σταύρος Γιαννόπουλος σε ανακοίνωσή ου σημειώνει τα εξής:

Ιστορική η ημέρα σήμερα για τον Σύλλογο Μεσσηνίων Νέας Υόρκης ο Αριστομένης, τόσο για την εθνική μας παρέλαση για την επέτειο της ελληνικής Επανάστασης του 1821 στην 5η λεωφόρο στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης αλλά και την δυναμική παρουσία και συμμετοχή των αδερφών Μεσσηνίων του Καναδά και του προέδρου τής Παμεσσηνιακης Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά κου Γιώργου Βλαχακη, που αψήφησαν τον άνευ προηγούμενου άστατο καιρό με πάρα πολύ βροχή και ήταν μαζί μας εδώ στην Νέα Υόρκη να δώσουμε ένα δυναμικό παρόν στην μεγάλη εθνική μας παρέλαση και να τιμήσουμε τούς εθνικούς μας ήρωες του 1821!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Μεσσίνιους του Καναδά αλλά και σε όλους που συμμετείχαν και στήριξαν αυτήν την μεγάλη εθνική μας εκδήλωση αλλά επίσης και ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στην νεολαία μας που με περισσια υπερηφάνεια και λεβεντιά σήκωσαν τα λάβαρα και τις σημαίες μας !!!
!!! ΖΗΤΩ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ!!!
!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
!!! ΖΗΤΩ ΤΟ 1821!!!
Εκ του δ/κου συμβουλίου
Σταύρος Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

Δείτε εικόνες:

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου