Νίκας μετά την “καρατόμηση”: “Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πολύ μεγάλο λάθος” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Νίκας μετά την “καρατόμηση”: “Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πολύ μεγάλο λάθος”

Νίκας μετά την “καρατόμηση”: “Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πολύ μεγάλο λάθος”

Share This


 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 

“Εγώ τα λόγια μου δεν τα μασάω, έτσι έχω συνηθίσει, να είμαι απολύτως ευθύς και για πολύ καιρό θα μιλάει όλη η Πελοπόννησος” δήλωσε, μεταξύ άλλων,  ο “καρατομημένος” Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, δίνοντας μια πρόγευση για το τι θα πει τη Δευτέρα, στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει στην Τρίπολη, για την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου στον Δημήτρη Πτωχό

“Τη Δευτέρα θα δώσω μια συνέντευξη Τύπου, θα μιλήσω για όλα τα θέματα και για οτιδήποτε ερωτηθώ. θα μάθετε ότι ένα χρόνο πριν από τώρα είχα ζητήσει από τον πρόεδρο (της Ν.Δ.) να επιλέξει άλλον επικεφαλής και γιατί το έκανα αυτό και γιατί επανήλθα στις 21 Σεπτεμβρίου. Και για το κόμμα που λειτουργεί μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ακριβώς! Ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο. Και θα παρουσιάσω στοιχεία γι’ αυτό και τι κίνδυνοι υπάρχουν από αυτό”, είπε ο Π. Νίκας, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, στα γραφεία της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα, χειροκροτήθηκε από υπηρεσιακά στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, τα οποία αναφώνησαν “άξιος”!

“Εγώ τα λόγια μου δεν τα μασάω, έτσι έχω συνηθίσει, να είμαι απολύτως ευθύς. Και για πολύ καιρό θα μιλάει όλη η Πελοπόννησος. Εδώ είμαστε να τα λέμε και με την επίσημη διότητα. Όποιος νομίζει ότι εγώ θα καμφθώ κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Άλλωστε εξήγησα ότι εδώ και ένα χρόνο είχα ζητήσει από τον πρόεδρο να είναι άλλος επικεφαλής Το γιατί όμως έγινε αυτό, για το κόμμα το οποίο λειτουργεί μέσα στο κόμμα, για τις ντουντούκες οι οποίες υπάρχουν από εδώ και από εκεί, αυτά θα τα πούμε με την παρουσία που πρέπει και απαιτείται για να πάει ο τόπος μπροστά”, είπε επίσης ο κ. Νίκας. 

Ακόμη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έκανε αναφορά σε συμφέροντα, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι και ήταν με τον απλό κόσμο: “Εγώ στο λαό απευθύνομαι, ο λαός με τίμησε, θα είμαι δίπλα του και, εν πάση περιπτώσει, στα συμφέροντα θα είμαι απέναντι πάντα. Εγώ με τους απλούς ανθρώπους ξεκίνησα, με αυτούς θα είμαι μαζί μέχρι το τέλος. Εντάξει; Και η ευγνωμοσύνη μου, το λέω προς το κόσμο -έχω δεχτεί χιλιάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα-  είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μπορεί να ίδρωσα αλλά το έκανα για τους απλούς ανθρώπους από τους οποίους προέρχομαι και στους οποίους απευθύνομαι, για την αποδοχή αυτών των ανθρώπων όχι των από πάνω, ούτε των πολιτικάντηδων ούτε των συμφερόντων”.

Στ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages