Pages

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

ΠΡΟΧΩΡΑ ο Πτωχός, ανακοινώθηκε ο Μάκαρης και ίσως ανεξάρτητος ο Τατούλης


 Όσα δεν είχαν γίνει για τις περιφερειακές εκλογές τους τελευταίους μήνες, έγιναν -και πολλά ακόμα βρίσκονται σε εξέλιξη- τις τελευταίες μέρες.

Ο Δημήτρης Πτωχός έκανε το «ντεμπούτο» του ως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου από την Τρίπολη, κατά τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και της ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου την Παρασκευή. Εκεί, στον συνόδευσαν ο αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Σκαντζός, αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αρκαδία Κώστας Μπεντεβής, ο Κώστας Μανδρώνης, αλλά και ο εκ Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Λυτρίβης -οι πληροφορίες του arcadiaportal.gr για τους «γαλάζιους» που θα βρεθούν στο ψηφοδέλτιο του Πτωχού ήταν ακριβείς.

Στο «αντίπαλο στρατόπεδο», ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συνεργασία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Μανώλη Μάκαρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Μανώλης Μάκαρης είναι ιατρός καρδιολόγος, διευθυντής στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, και είχε κατέλθει υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα στις τελευταίες εκλογές. Από την Κουμουνδουρου θεωρείται μια ισχυρή υποψηφιότητα, που θα συσπειρώσει το κόμμα στην Πελοπόννησο.

Παράλληλα, με την ανακοίνωση Μάκαρη, τελείωσε… οριστικά το σενάριο που ήθελε τον Πέτρο Τατούλη να στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κάτι όχι απαραίτητα κακό για τον Πέτρο Τατούλη, ο οποίος συνεχίζει μεθοδικά να ανακοινώνει υποψηφίους σε όλους τους Νομούς από όλο το δημοκρατικό φάσμα, χωρίς χρώματα, αποδεικνύοντας ότι κατεβάζει έναν ανεξάρτητο και ακομμάτιστο συνδυασμό.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες η «Νέα Πελοπόννησος» θα ανακοινώσει ένα όνομα στην Αρκαδία το οποίο θα συζητηθεί πολύ. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, με γνώσεις και άποψη για την Αρκαδία και την Πελοπόννησο, με δυνατές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου. Όπως πληροφορούμαστε, είχε δεχθεί πιέσεις να κατεβεί επικεφαλής δημοτικής παράταξης στον Δήμο Τρίπολης, αλλά η καλή επικοινωνία με την παράταξη Τατούλη τα τελευταία χρόνια στο ΠεΣυ Πελοποννήσου δημιούργησαν ένα άριστο κλίμα που εξελίσσεται, τελικά, σε μία ακόμα υποψηφιότητα για την Αρκαδία.

Περισσότερα σε λίγες μέρες, όταν θα γίνουν και οι ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου