Pages

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Αεροπορική σύνδεση με το Ηράκλειο της Κρήτης από 1η Ιουνίου στην Καλαμάτα

 


Με πτήσεις της Aegean-Olympic Air που θα ξεκινήσουν από την 1η Ιουνίου και για δύο φορες την εβδομαδα, θα συνδεεται η Καλαμάτα με το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 18.10 το απόγευμα στον πίνακα ανακοινώσεων του αεροδρομίου Ηρακλείου θα καταγράφεται μια ιστορική στιγμή.

Μια πτήση, η πρώτη συγκεκριμένα άφιξη της AEGEAN AIRLINES από το Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας, στο Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης θα είναι γεγονός και η σύνδεση δυο γεωγραφικών προορισμών της Πελοποννήσου και της Κρήτης θα φέρνει πιο κοντά πλέον δυο πόλεις με ξεχωριστή ιστορία και δυναμική !

Το Ηράκλειο λοιπόν αποκτά σύνδεση με την Καλαμάτα, αρχικά με μια πτήση εβδομαδιαία αλλά με προοπτική αν πετύχει το πείραμα να πυκνώσουν τα δρομολόγια και στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ικανοποιημένοι αφού όπως εξηγεί στο Cretalive ο αντιδήμαρχος Τουρισμού της Καλαμάτας Γιωργος Λαζαρίδης, «οι προοπτικές είναι ευοίωνες καθώς εμείς στην Κρήτη, που είναι η ναυαρχίδα του ελληνικού Τουρισμού βλέπουμε το τρανό παράδειγμα να σας ακολουθήσουμε στα αναπτυξιακά σας βήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου