Παρόν το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παρόν το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Παρόν το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Share This

 


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας («ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ.») της Π.Ε. Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου), διοργανώνει μια σειρά από δράσεις με πρωταγωνιστές παιδιά και εφήβους που στέλνουν το θετικό μήνυμα της πρόληψης και της αγάπης για τη ζωή, το οποίο για τη φετινή χρονιά περιγράφεται με τις λέξεις: «Θέλω να ονειρεύομαι, να δημιουργώ και να πλέω στις θάλασσες της ζωής μου… ελεύθερα».

Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν,

την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, στο γήπεδο των Λεΐκων:

  • 18:30μμ φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου με εφήβους αθλητές των ακαδημιών Αναγέννηση Παραλίας – Τιτάνες, Τornados και Παμίσου Μεσσήνης.

την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 στην Κεντρική Προκυμαία Λιμένα Καλαμάτας:

  • 19:00μμ-20:00μμ ιστιοπλοϊκός αγώνας παιδιών και εφήβων.

  • 19:00μμ-20:00μμ αγώνας επίδειξης υπαίθριου σκάκι παιδιών και εφήβων.

Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ο Ποσειδών».

  • 20:00μμ-21:00μμ Μουσική εκδήλωση με το εφηβικό ροκ συγκρότημα “Surf in black” . Το εφηβικό συγκρότημα απαρτίζεται από τους George Gunnarsen, Ηλέκτρα Σπηλιώτη, Έλενα Μανδηλάρη, Χρήστος Τσάνι και Ηλίας Μπούνας.

Οι παραπάνω δράσεις πλαισιώνονται από μια αφίσα που δημιούργησαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας.

Οι παρεμβάσεις πρόληψης υλοποιούνται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Καλαμάτας, το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Καλαμάτας, των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας «Ο Ποσειδών», τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, το ΕΚΑΒ Καλαμάτας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Μεσσηνίας.

Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και η DASCO A.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages