Άφαντο το νερό λόγω υπερκατανάλωσης στη Μάνη – Παροχή με υδροφόρες από Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Άφαντο το νερό λόγω υπερκατανάλωσης στη Μάνη – Παροχή με υδροφόρες από Καλαμάτα

Άφαντο το νερό λόγω υπερκατανάλωσης στη Μάνη – Παροχή με υδροφόρες από Καλαμάτα

Share This


 Τραγική είναι η κατάσταση με το νερό στη Μάνη τα τελευταία 24ωρα, με σπίτια ανά περιοχές να δέχονται ελάχιστη έως και καθόλου παροχή, καθώς το δίκτυο υδροδότησης της Καλαμάτας «λυγίζει» λόγω υπερκατανάλωσης.

Όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν περιοχές της Μάνης που υδρεύονται από την Καλαμάτα λόγω αυξημένης επισκεψιμότητας, με τις αρχές να επιστρατεύουν υδροφόρες για την άμεση παροχή νερού.

Ο Μιχάλης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης (ΔΕΥΑΚ), μιλώντας στο κανάλι και τον Κώστα Γαζούλη, κάλεσε εμφατικά τους κατοίκους να κάνουν λελογισμένη χρήση.

Χωρίς νερό η Μάνη: Λύση «τσιρότο» με υδροφόρες

Αναφέρεται πως οι αρμόδιες αρχές του Δήμου Καλαμάτας μετέφεραν νερό με τέσσερις υδροφόρες  από την Καλαμάτα στη δεξαμενή στις Κιτριές, ενώ σήμερα (26/6) ακόμα τρεις υδροφόρες του Δήμου Καλαμάτας και της ΔΕΥΑΚ ενίσχυσαν εκ νέου τη δεξαμενή.

Το δίκτυο υδροδότησης της Καλαμάτας δοκιμάζεται και εντός της πόλης, με προβλήματα υδροδότησης να εντοπίζονται στην περιοχή της Πλάκας. Από την πλευρά της ΔΕΥΑΚ και του Συνδέσμου Ύδρευσης καταβάλλονται προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα καθώς προκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages