Μεσσηνία: Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Πάλης στην Άμμο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μεσσηνία: Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Πάλης στην Άμμο

Μεσσηνία: Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Πάλης στην Άμμο

Share This


 Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ο Δήμος Μεσσήνης  και ο Α.Σ.Μ. Αριστόδημος διοργανώνουν την Κυριακή 23 Ιουνίου στην παραλία Μπούκα Μεσσήνης το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Πάλης στην Άμμο «Δρουλιάς Ο.Ε Beach Wrestling Cup 2024».

Το τουρνουά θα φιλοξενήσει πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδας με διεθνείς διακρίσεις, καθώς και αθλητές και αθλήτριες του Αριστόδημου που έχουν διακριθεί με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Η πάλη στην άμμο είναι ένα άθλημα που διεκδικεί μια θέση στα Ολυμπιακά Αθλήματα στην προσεχή Ολυμπιάδα, ενώ η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης (UWW) το προωθεί παγκοσμίως με παγκόσμια, ευρωπαϊκά, μεσογειακά και εθνικά πρωταθλήματα.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης επίσης προωθεί το θεαματικό αυτό παράκτιο άθλημα με εθνικά πρωταθλήματα και τουρνουά. Ο Αριστόδημος, συμμετέχοντας στη διάδοσή του και με τις παραλίες της Μεσσηνίας να φαντάζουν ιδανικές, διοργανώνει το «Beach Wrestling Cup» που θα περιλαμβάνει την επωνυμία του εκάστοτε χορηγού και θα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας και ενισχύοντας οικονομικά την τοπική κοινωνία μέσω του αθλητικού τουρισμού που συνοδεύει αυτές τις διοργανώσεις.

Το Πρόγραμμα Αγώνων:

Κυριακή 23/6/2024

11:00 – 11:30: Ιατρική εξέταση, Ζύγιση & κλήρωση.

11:30 – 12:00: Κλήρωση των ζυγισθέντων αθλητών.

13:00: Έναρξη Αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages