Φυτεία με 135 δενδρύλλια κάνναβης στην Ανάληψη της Μεσσήνης βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Φυτεία με 135 δενδρύλλια κάνναβης στην Ανάληψη της Μεσσήνης βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Φυτεία με 135 δενδρύλλια κάνναβης στην Ανάληψη της Μεσσήνης βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Share This

 


Φυτεία με 135 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή εναέριων μέσων, στον Προφήτη Ηλεία της Ανάληψης του Δήμου Μεσσήνης. Ακολούθως προχώρησαν στη σύλληψη 76χρονου, τον οποίο η Αστυνομία θεωρεί ως τον καλλιεργητή…

Στο σχετικό δελτίο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου επισημαίνονται τα εξής: “Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, -135- δενδρύλλια κάνναβης.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτoδασική περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη χθες (25.7.2024) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης, 76χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages