Μεσσηνία ΣΟΚ- Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο beach bar του συζύγου γνωστής ολυμπιονίκης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μεσσηνία ΣΟΚ- Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο beach bar του συζύγου γνωστής ολυμπιονίκης

Μεσσηνία ΣΟΚ- Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο beach bar του συζύγου γνωστής ολυμπιονίκης

Share This

 


Aυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξεράγη σε beach bar στην παραλία της Καλογριάς, αναστατώνοντας τους κατοίκους της Στούπας στην Μεσσηνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης του beach bar είναι ο σύζυγος της ολυμπιονίκη Φανής Χαλκιά. Οπως ανέφερε το MEGA, ο Λούης Καραμάνος, αυτήν την ώρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από επεισόδιο ανευρύσματος, δίπλα του βρίσκεται η ολυμπιονίκης, ενώ το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει δεν σχετίζεται με το συμβάν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 4 τα ξημερώματα, ενώ έχουν προκληθεί ζημιές στο κατάστημα, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Κατά τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό ο σκοπός των δραστών ήταν να προκληθεί τεράστια ζημιά στο κατάστημα, καθώς o εκρηκτικός μηχανισμός χτυπάει τα κεραμίδια, ενώ καταρρέει το σύστημα ηλεκτροδότησης. Ταυτόχρονα ο αεραγωγός έχει αποκοπεί πλήρως από το κεντρικό κτίριο και έχει βρίσκεται 4-5 μέτρα μακριά.  Επιπλέον, έχει καταστραφεί ηλιακός θερμοσίφωνας.

Οι Αρχές που βρίσκονται στο σημείο διερευνούν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, είχε γίνει πριν από καιρό απόπειρα με στουπιά στο ίδιο κατάστημα να ξεσπάσει πυρκαγιά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages