Αποκολλήθηκαν σοβάδες σε γραφεία και κεφάλια στο αεροδρόμιο Καλαμάτας! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αποκολλήθηκαν σοβάδες σε γραφεία και κεφάλια στο αεροδρόμιο Καλαμάτας!

Αποκολλήθηκαν σοβάδες σε γραφεία και κεφάλια στο αεροδρόμιο Καλαμάτας!

Share This


 
Ο ουρανός στο κεφάλι τους ήρθε κυριολεκτικά σήμερα το πρωί σε επιβάτες και εργαζόμενους στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας όταν εντελώς ξαφνικά, κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν πάνω τους. Το περιστατικό συνέβη στο τμήμα διαβατηριακού ελέγχου του αεροδρομίου Καλαμάτας, κατά την έξοδο των επιβατών από τη χώρα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες ή τους εργαζομένους του αεροδρομίου.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο! Επιπλέον, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας είναι ενήμερη αλλά δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι στιγμής με τις κτιριακές υποδομές να παραμένουν σε κάκιστη κατάσταση.

Επιπλέον, ένα ακόμη σημαντικό πρόβλημα είναι πως δεν λειτουργούν τα κλιματιστικά με αποτέλεσμα οι επιβάτες να “βράζουν” κατά τον έλεγχο επιβίβασης – αποβίβασης.

Τέλος, προβλήματα έχουν αναφερθεί και για τις πρόσφατα ανακαινισμένες τουαλέτες οι οποίες πολύ συχνά βουλώνουν με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν σύμφωνα με το gargalianoionline.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages