Αυτοψία Αναστασόπουλου στο έργο αναβάθμισης γεωτρήσεων στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυτοψία Αναστασόπουλου στο έργο αναβάθμισης γεωτρήσεων στην Μεσσηνία

Αυτοψία Αναστασόπουλου στο έργο αναβάθμισης γεωτρήσεων στην Μεσσηνία

Share This


 
Στα πλαίσια της έναρξης του έργου «Συντήρηση-Αναβάθμιση γεωτρήσεων και αρδευτικών δικτύων ΓΟΕΒ Παμίσου», προϋπολογισμού 320.000,00 €, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουλίου, αυτοψία στην γεώτρηση Αλωνίων. Στη συγκεκριμένη γεώτρηση βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες αντικατάστασης υφισταμένων μεταλλικών δικτύων, με την τοποθέτηση πολυαιθυλενίου δικτύου διαμέτρου Ø110, συνολικού μήκους 500m, με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των καλλιεργειών της συγκεκριμένης περιοχής. Επίσης ανάλογες εργασίες θα υλοποιηθούν και στη νότια γεώτρησης των Αλωνίων σε μήκος 200m.

Στη συνέχεια ο προγραμματισμός περιλαμβάνει νέα δίκτυα στη γεώτρηση της Τ.Κ. Ματζαρίου, με συνολικό μήκος 500m και στην γεώτρηση της Τ.Κ. Ασπροπουλιάς, με συνολικό μήκος 1.000m και διάμετρο Ø200. Στα πλαίσια του ίδιου έργου έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση των γεωτρήσεων του Αγριλόβουνου και του αντλιοστασίου της Ασπροπουλιάς, ενώ νέοι αγωγοί, προς αντικατάσταση φθαρμένων δικτύων θα τοποθετηθούν και σε γεωτρήσεις της Άνω Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages