Αυξημένες όλο τον Ιούλιο πληρότητες στα ξενοδοχεία της Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυξημένες όλο τον Ιούλιο πληρότητες στα ξενοδοχεία της Μεσσηνίας

Αυξημένες όλο τον Ιούλιο πληρότητες στα ξενοδοχεία της Μεσσηνίας

Share This

 


Υψηλές θερμοκρασίες επικρατούν στην Καλαμάτα και αρκετός κόσμος που βρίσκεται στην περιοχή γεμίζει τις παραλίες για μια δροσιστική βουτιά.

Η τουριστική σεζόν κυλά αρκετά καλά, όπως αναφέρουν και οι επαγγελματίες της περιοχής και αναμένουν ακόμη καλύτερα και τους επόμενους μήνες.

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας, Δημήτρης Πατριαρχέας μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για τη φετινή θερινή σεζόν που είναι στα πλαίσια των προσδοκιών τους.

«Στην καρδιά της φετινής θερινής περιόδου η οποία φαίνεται ότι αναπτύσσεται βάσει των προσδοκιών που είχαμε. Έχουμε αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα, τόσο από εγχώριο τουρισμό, όσο και από το εξωτερικό. Πρόσφατα υποδεχθήκαμε και την πρώτη πτήση απευθείας από Γαλλία, Παρίσι- Καλαμάτα. Έχουμε ευχάριστα μηνύματα για τον τουρισμό στο μέλλον. Βλέπουμε να πηγαίνει καλά ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, ελπίζουμε να «τραβήξει» και ο Σεπτέμβρης», όπως ανέφερε ο κ.Πατριαρχέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages