ΝΕΑ «μετωπική» στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Εν αναμονή της απάντησης Νίκα στο «άδειασμα» από τον Πτωχό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΕΑ «μετωπική» στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Εν αναμονή της απάντησης Νίκα στο «άδειασμα» από τον Πτωχό

ΝΕΑ «μετωπική» στην περιφέρεια Πελοποννήσου: Εν αναμονή της απάντησης Νίκα στο «άδειασμα» από τον Πτωχό

Share This

 


Θέμα χρόνου θεωρείται η απάντηση του πρώην στον νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο οποίος και δημόσια, πλέον, ασκεί κριτική στα πεπραγμένα του προκατόχου του.

Η πρόσφατη δημόσια παραδοχή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, ότι η μελέτη διασύνδεσης του παραλιακού μετώπου Καλαμάτας – Μεσσήνης είναι «λάθος» φαίνεται ότι θα αποτελέσει τη θρυαλλίδα που θα πυροδοτήσει την αντίδραση του πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Ο πρώην Περιφερειάρχης παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και, όπως αναφέρουν όσοι συνομίλησαν μαζί του, τις επόμενες μέρες θα απαντήσει και για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και για άλλα, για τα οποία επίσης του ασκείται κριτική από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Η επαπειλούμενη σύγκρουση Πτωχού – Νίκα, όπως γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν τα της Περιφέρειας, είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο άνδρες έχουν βρεθεί απέναντι.

Ο κ. Νίκας ποτέ δεν «αναγνώρισε» τον κ. Πτωχό ως διάδοχό του και σε κανένα σημείο της προεκλογικής περιόδου δεν στήριξε την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη.

Από την πλευρά του ο κ. Πτωχός με την ανάληψη των καθηκόντων του, δειλά στην αρχή αλλά με μεγαλύτερη ένταση στη συνέχεια, επιχείρησε και επιχειρεί να αποδομήσει συνολικά την παρουσία Νίκα την προηγούμενη περίοδο στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages