Προβολή ταινίας αφιέρωμα για τη Μαρία Κάλλας στην Πύλο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προβολή ταινίας αφιέρωμα για τη Μαρία Κάλλας στην Πύλο

Προβολή ταινίας αφιέρωμα για τη Μαρία Κάλλας στην Πύλο

Share This


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ

ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ εν Αθήναις ΠΥΛΙΩΝ «ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ»

ΣΤΟ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΙΟ ΠΥΛΟΥ

Η Μαρία Κάλλας μάγεψε για άλλη μια φορά το κοινό της, που παρακολούθησε την ταινία-ντοκιμαντέρ «Η δική μας Μαρία Κάλλας, μια Γυναίκα, μια φωνή, ένας μύθος», του Ελληνοσουηδού, Πρεβεζάνου σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα. Με την σκηνοθετική του μπαγκέτα θέλησε να αναδείξει μια άλλη πλευρά της Κάλλας, λιγότερο γνωστή στο ευρύτερο κοινό, αυτή που έζησε σαν παιδί στη Ν. Υόρκη, στη Μεσσηνία, στην Αθήνα , με τον σύζυγό της Τζιοβάνι Μπατίστα Μενεγκίνι σε Μιλάνο, Βερόνα ,καθώς και την μετέπειτα ταραχώδη ζωή της με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι όχι μόνο να φωτίσει άγνωστες πτυχές της Κάλλας, αλλά να δοθεί και έμφαση στη μεσσηνιακή της καταγωγή.

Τον χώρο του Τσικλητηρίου στην Πύλο, κατέκλεισαν μέλη του συλλόγου μας, με επικεφαλής την Πρόεδρο Πόλα Πολλάλη, φίλοι και παραθεριστές της γνωστής λουτρόπολης μας, οι αντιδήμαρχοι Πύλου Γιάννης Σαρδέλης και Γιώργος Κουφόγιωργας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αμφικτυονίας Παν. Μπαζίγος Γραμματέας, Έφη Μπούνα Οργ. Γραμματέας και Φώτης Μαρκόπουλος, που στήριξε οικονομικά την προβολή της ταινίας, η συμμετέχουσα στην ταινία Κέλλυ Μακροπούλου, η Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Καΐρου Βασιλική Νικητοπούλου, με εκλεκτή παρέα που ήρθαν και μας τίμησαν από την Καλαμάτα.

Η παρουσία όλων και τα θετικά σχόλια για την καλοκαιρινή μας εκδήλωση, είναι ένα κίνητρο να συνεχίσουμε τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages