Δυναμικά ξεκινά ο Σεπτέμβριος για το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας: Μποφίλιου, Κότσιρας και Μαρίνα Σάττι οι πρώτες συναυλίες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δυναμικά ξεκινά ο Σεπτέμβριος για το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας: Μποφίλιου, Κότσιρας και Μαρίνα Σάττι οι πρώτες συναυλίες

Δυναμικά ξεκινά ο Σεπτέμβριος για το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας: Μποφίλιου, Κότσιρας και Μαρίνα Σάττι οι πρώτες συναυλίες

Share This


Δυναμικά ξεκινά τη λειτουργία του το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Ανοιχτό Θέατρο, που αναμένεται να φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων. Ένας ακόμα υπαίθριος χώρος Πολιτισμού, χωρητικότητας πάνω από 2.000 θέσεων, που έλειπε από την πόλη, είναι έτοιμος να υποδεχτεί χιλιάδες κόσμου, δημότες και επισκέπτες της πόλης μας.

Στην ατζέντα του Ανοιχτού Θεάτρου μπαίνουν ήδη ονόματα δημοφιλών καλλιτεχνών. Την αρχή κάνει η Νατάσσα Μποφίλιου με συναυλία στις 6 Σεπτεμβρίου, ακολουθεί ο Γιάννης Κότσιρας στις 14 Σεπτεμβρίου, και η Μαρίνα Σάττι στις 23 Σεπτεμβρίου. Πέρα από τις συναυλίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν και θεατρικές παραστάσεις. Έτσι με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά τη λειτουργία του το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας.

“Ένα νέο project παίρνει σάρκα και οστά στο Στολίδι της πόλης μάς. Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Καλαμάτας. Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς τον Δήμαρχο μάς Θανάση Βασιλόπουλο και τον Δήμο Καλαμάτας για τον αγώνα να παραδοθεί φέτος το θέατρο αυτό στους δημότες της πόλης μάς”, επισημαίνει ο διοργανωτής εκδηλώσεων, Ιωάννης Κουτίβας.

Να υπενθυμίσουμε ότι εγκαίνια θα γίνουν από το Δήμο Καλαμάτας με τη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, με μουσικό πρόγραμμα ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά της επίσημης έναρξης του Ανοιχτού Θεάτρου για την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages