Βιολογικός καθαρισμός Καλαμάτας: Σε εξέλιξη οι εργασίες για τη μονάδα διαχείρισης της λυματολάσπης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βιολογικός καθαρισμός Καλαμάτας: Σε εξέλιξη οι εργασίες για τη μονάδα διαχείρισης της λυματολάσπης

Βιολογικός καθαρισμός Καλαμάτας: Σε εξέλιξη οι εργασίες για τη μονάδα διαχείρισης της λυματολάσπης

Share This


 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή της Μονάδας Ηλιακής Ξήρανσης ιλύος ΕΕΛ Καλαμάτας.

Το χώρο που εξελίσσονται οι εργασίες για την σημαντική αυτή υποδομή διαχείρισης της λυματολάσπης, πλησίον του Βιολογικού Καθαρισμού της Καλαμάτας, επισκέφτηκε την Τρίτη (6/8) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΚ, Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Με την ολοκλήρωση των εν λόγω εγκαταστάσεων η ΔΕΥΑ Καλαμάτας θα μπορεί η ίδια να διαχειρίζεται με σύγχρονο τρόπο την παραγόμενη λυματολάσπη, εξοικονομώντας ταυτόχρονα και σημαντικά ποσά που σήμερα διατίθενται για τη μεταφορά και διαχείρισής της εκτός Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο με τίτλο: «Μονάδα Ηλιακής Ξήρανσης ιλύος ΕΕΛ Καλαμάτας» έχει προϋπολογισμό μελέτης που αγγίζει τα 8.000.000 ευρώ, ενώ ανάδοχος του έργου, που χρηματοδοτείται μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, είναι η Κ/Ξ TEDRA – Τ.Ε.Σ. Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages