Διαμαρτυρία συνταξιούχων στη ΔΕΔΔΗΕ για τα εισοδήματα φτώχειας και την ακρίβεια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαμαρτυρία συνταξιούχων στη ΔΕΔΔΗΕ για τα εισοδήματα φτώχειας και την ακρίβεια

Διαμαρτυρία συνταξιούχων στη ΔΕΔΔΗΕ για τα εισοδήματα φτώχειας και την ακρίβεια

Share This

 


Προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις για τις διακοπές ηλεκτροδότησης Αυγουστιάτικα και εν μέσω παρατεταμένου καύσωνα, σε νοικοκυριά «που αδυνατούν να εξοφλήσουν τους οφειλόμενους λογαριασμούς» τα τρία Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Νομού Μεσσηνίας και Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεσσηνίας, καθώς και το παράρτημα Μεσσηνίας του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΚΟ Τραπεζών πραγματοποίησαν νέα παράσταση διαμαρτυρίας. Αυτή τη φορά  στο γραφείο του διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

«Δεν μπορούμε να ζούμε με το άγχος, αν θα έχουμε ρεύμα αύριο», αναφέρουν σε ανακοίνωση τα σωματεία, που έκαναν γνωστό ότι
«Διαπιστώσαμε ότι, μέσα στο κατακαλόκαιρο, με θερμοκρασίες αρκετά υψηλές και χωρίς καμιά προειδοποίηση, η ΔΕΔΔΗΕ, έχει προβεί σε εκατοντάδες διακοπές και έχει προγραμματίσει πολλαπλάσιες για το επόμενο διάστημα. Παρά τις οχλήσεις ο Διευθυντής αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένο αριθμό τόσο για τις διακοπές πού έχουν γίνει όσο και για τις διακοπές που προβλέπεται να πραγματοποιηθούν. Αν λάβουμε υπόψη το όριο των τριακοσίων ευρώ σε συνδυασμό με τις τιμές της κιλοβατώρας, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι θα είναι χιλιάδες.
Τα συνεργαζόμενα συνταξιουχικά σωματεία, έκαναν σαφές προς τον Διευθυντή, ότι δεν μπορούν να ανεχθούν αυτήν την απάνθρωπη κατάσταση και θα την  αντιπαλέψουν με κάθε μέσο».
Α.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages